Komentáře k článku

Alice 30.07.2018

Já jsem myčku vybrala rychlejí než dřez :D U dřezu jsem váhala mezi nerezovým a granitovým ale nakonec jsem zvolila granitový :) Tento článek mi pomohl https://www.trendo.cz/clanky/jak-vybrat-kuchynsky-drez-b59 ;-)

Alena 27.03.2018

Taky se pořád rozmýšlím. Kamarádka teď vybrala krásný granitový dřez <a href=https://eshop-franke.cz/464-granitove-drezy>tady</a> a je moc spokojená. Na nějakých diskuzích jsem ale četla, že je granitový dřezhorší na údržbu. Má ještě někdo další zkušenost? Díky!A.

kreckovaa 20.03.2018

Taky se pořád rozmýšlím. Kamarádka teď vybrala krásný granitový dřez na https://eshop-franke.cz/464-granitove-drezy a je moc spokojená. Na nějakých diskuzích jsem ale četla, že je horší na údržbu. Má ještě někdo další zkušenost? Díky!A.

Daniel 27.11.2017

Ohledně těch materiálů, mě se moc líbí granitové dřezy :) Jednak se lehce čistí ( https://eshop-schock.cz/content/30-cisteni-granitovych-drezu-nemusi-byt-slozite ) a jednak je granit velice kvalitní materiál :)

Tereza 26.06.2017

Jo ta rohová varianta se mi vážně líbí :)) Tak například zde jsou pěkné, jen se podívejte na ty fotky: https://eshop-sinks.cz/content/23-jak-vybrat-spravny-rohovy-drez-do-vasi-kuchyne Asi se právě jeden z nich koupím, ale ještě si nejsem jistá jaky... :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat