Rozzařte pokoj svítícími tapetami

04.05.2011 | Bydlení a design

Další novinka v bytovém designu se bude líbit hlavně těm, kteří si potrpí na krásně dekorativní stěny... a na to pravé náladové osvětlení. Ale nebojte se, svítící tapety jsou pro všechny.

Obyčejná bílá tapeta. Nic zvláštního - jen bílá plocha, která jako by si říkala o oživení, dotvoření. Během chvilky ale dokáže obživnout sama.

Holandský designér Jonas Samson totiž vymyslel zcela nový typ tapety, který tady ještě nebyl. Jeho tapeta s názvem Ecco Luce využívá LED diod a když ji zapnete, rozsvítí se na ní například květinové motivy.

To ale zdaleka není všechno, co světelná tapeta nabízí. Designér navrhne motiv podle zákazníkovy volby, může dokonce vytvořit obrázek pohyblivý nebo v nejrůznějších barvách a s volitelnou strukturou povrchu.

DALŠÍ ČLÁNKY ZE SVĚT-BYDLENÍ.CZ


Masážní křesla – opravdu se vyplatí?


Matrace z bio pěny: Spaní i pro alergiky

Co víc, světelná tapeta je i uživatelsky příjemná. Dá se ovládat dálkově, jako u většiny moderních svítidel můžete nastavit intenzitu osvětlení a dokonce ji lze vyrobit tak, aby se aktivovala, když kolem ní projdete.

Odpadá tak nejen nutnost hledat náladové osvětlení pro ložnici nebo obývací pokoj, ale taky vybírat ty správné obrazy. Světelná tapeta je uměleckým dílem sama o sobě.

Zdroj: www.svet-bydleni.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat