Dotestováno. Okna umytá. Jak u vás bodoval vysavač na okna?

23.06.2016 | Bydlení a design

Vysavač na okna – na první pohled to zní trochu jako vynález z budoucnosti. Jenže tenhle šikovný pomocník je více než současný a usnadňuje práci spoustě hospodyněk. Některé z vás ho dokonce mohly vyzkoušet v rámci Testování s Bety! Jak se vám Vileda Windomatic líbil?

Vileda Windomatic je vysavač na okna, který funguje jako ruční vysavač s gumovou lištou. Stačí okno umýt čistící tekutinou a stejným způsobem, jak jste byly doposud zvyklí.

Poté ho už rovnou můžete vysušit přístrojem Windomatic. Tento domácí pomocník odsaje všechnu špinavou vodu do integrované vodní nádržky s objemem 100 ml. Vodní nádržka je plně odnímatelná a lze jí snadno a pohodlně mýt i v myčce na nádobí. A vám zůstanou jen dokonale suchá a čistá okna.

Windomatic se dá navíc použít nejen na okna, ale také na okenní rámy, zrcadla a všechny hladké skleněné povrchy. Je tedy skvělým pomocníkem také při údržbě koupelny či vašeho auta.

A že skutečně pomáhá, potvrdily i naše testerky – ostatním by ho doporučilo plných 96 % z těch, které si mohly přístroj vyzkoušet doma!

Jak se vám s ním pracovalo?

Přístroj ve chvilce vysaje všechnu vodu z plochy skla a to i v rýze u rámu okna. Samozřejmě vysaje i vodu z umytých rámů. Nikde nic nekape. Nabití, provozní doba, stačí na použití při mytí oken v běžné domácnosti,“ popsala testerka VeronikaMar. A že ono umytí oken trvá s Vileda Windomatic zlomek času, vyzdvihla další z testujících čtenářek. „Umýt okna v celém bytě mi vždy trvalo více jak 3 hodiny. Nyní jsem měla vše hotové za hodinu,“ neskrývala nadšení Neube. „Snad poprvé v životě jsem myla okna s nadšením! Práce, která mi dříve zabrala celý den byla najednou během dvou hodin hotová,“ potvrdila testerka Lucinaka.hankova.

Snad poprvé v životě jsem myla okna s nadšením!

Další z vás oceňovali snadnou obsluhu přístroje a intuitivní zacházení s ním. „Lehká a jednoduchá manipulace s přístrojem, který vám pomůže s okny a zrcadly,“ uvedla v hodnocení Malcovarenata. „Okna čistá, suchá, žádné kbelíky vody, noviny a několik hadříků. Pokrok prostě nezastavíme, naštěstí. Doporučuji,“ shrnula své kladné zkušenosti s Vileda Windowmatic čtenářka Lissey. „Lehký, snadná údržba a také hodně dobrá cena. Lehce se s ním manipuluje a díky své velikosti je taky pěkně skladný a nezavazí v domácnosti,“ doplnila ji Loot.

Ostatně své zkušenosti přidaly i čtenářky, které sice nebyly vybrány v našem testování, ale Windowmatic mají už doma. „Nejprve mi tento pomocník pro mytí oken přišel jako vyhozené peníze, ale opak je pravdou. Mytí oken je nyní opravdu rychlejší, pohodlnější a zábavnější,“ popsala Petrac. „Okoukala jsem to u tchyně, která je s ním velice spokojená, leští okna velice často, a používá jej i v koupelně a kuchyni na kachličky,“ přidala se Verrca.

Nebyla jsem testerkou, ale přesvědčil mě natolik, že jsem si ho koupila.

Navíc naše testerky dokázaly přesvědčit k nákupu tohoto úžasného pomocníka i další čtenářky. „Vždycky vítám, když se díky vyhlášení testování dozvím o nějakých nových a skvělých věcech. Takže jsem si tohoto pomocníka pořídila a odpadá leštění oken, které jsem vždycky ze srdce nenáviděla,“ svěřila se Heena. A nebyla sama! „Na základě všech těch báječných recenzí čtenářek a testerek jsem si Windomatic doběhla koupit a ihned zkusila alespoň na velkém francouzském okně. Musím říci, že pochvalné názory jsou opodstatněné,“ přidala se Overlooks. „I když jsem nebyla vybrána v testu, tak i přesto mě natolik přesvědčil, že jsem si ho koupila – zrovna byl v akci – a můžu jedině doporučit. Krásně se sním pracuje, žádné šmouhy, prostě perfektní pomocník. Jen zářivá okna!“ shrnula čtenářka s přezdívkou Tutanda.

Vysavač Vileda Windomatic už hodnotilo 59 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto pomocníkem do domácnosti? Přidejte své hodnocení i vy!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat