Stala jsem se testerkou. A co bude dál?

28.04.2016 | Zábava

Našla jste své jméno mezi vybranými testerkami a nevíte, co se bude dít dál? Pak právě vám jsou určeny následující řádky.

1. Radujte se!

Ano, zájemkyň o testování je čím dál víc, a tak je skvělé, že se právě na Vás usmálo štěstí! A poprávu - Váš komentář v Rozstřelu testerek nás nadchl a měla jste vyplněné všechny povinné údaje - především pak jméno, příjmení, adresu, telefon a vložila jste do profilu svou autentickou fotografii.

2. Očekávejte e-mail s instrukcemi

Krátce poté, co vyhlásíme vybrané testerky, zpracujeme e-mail, ve kterém Vám podrobně vysvětlíme, jak postupovat. Tedy co bude balíček obsahovat, kdy ho odesíláme a jak postupovat při samotném testování i hodnocení. Důležitým údajem v e-mailu je, dokdy je třeba hodnocení vložit. To je totiž podmínkou účasti v dalších testování. Vaše zpětná vazba je pro nás i další čtenářky velmi důležitá a je vlastně smyslem celého testování - podělit se o své zkušenosti a doporučit či nedoporučit výrobek.

3. Nepřišel balíček? Volejte, pište!

Bohužel i to se stává... Balíčky se nám ztrácí, nebo vrací jako nedoručitelné či nevyzvednuté. Pokud je prodleva od zaslání informačního e-mailu delší než 7 pracovních dní, neváhejte nám obratem napsat nebo zavolat. Ihned začněme řešit, kde se balíček pro Vás zatoulal.

4. Užijte si testování

Vytírejte podlahu, mlsejte bonbóny, natírejte krémy... Prostě si to užijte plnými doušky! A o své poznatky a zkušenosti se podělte s ostatními!

5. Přihlaste se znovu!

Byla jste testerkou. To neznamená, že jí nemůžete být znovu! Už nyní pro vás chystáme další a další testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat