MOJE BODY: Věrnostní program s Bety.cz. POZOR! Nové dárky!

06.11.2014 | Zábava

Věrnostní program Moje body je náš způsob, jak vám poděkovat za vaši přízeň. Pro vás je to hlavně skvělý způsob, jak si můžete zdarma objednávat různé dárky! Čtěte články na našem webu, pište komentáře do diskusí, vkládejte své oblíbené recepty. Za nasbírané body si pak objednávejte cokoli se vám líbí z naší Směnárny bodů.

Podmínkou věrnostního programu Moje body je být přihlášena na webu.

„Bodem“ se pro účely těchto podmínek rozumí každý bod připsaný provozovatelem na účet registrovaného uživatele na www.bety.cz za aktivity uvedených v těchto podmínek.

Kolik bodů za co?

Registrace:                   50 bodů
Schválený recept:         10 bodů
Schválený komentář:     5 bodů
Hodnocení receptu:        1 bod
Hodnocení v testování: 50 bodů

Za co můžete body vyměnit?

Všechny aktuálně dostupné odměny najdete ZDE!

V případě snahy o podvodné získání bodů si redakce vyhrazuje právo body odebrat.

Dárky nelze vymáhat soudní cestou, ani není možné je doplácet. Body není možné konvertovat za hotovost nebo jakýkoli jiný prostředek směny.
Provozovatel zašle dárek zvolený uživatelem nejpozději do 30 dnů od zaslání objednávky na adresu uvedenou v registračním formuláři.

Na dárky není možné uplatňovat reklamace, jelikož nepodléhají ustanovení § 19 odst. 3 zákona č. 634/1992, o ochraně spotřebitele.
Provozovatel serveru nezodpovídá za poškození nebo ztracení zasílaného dárku během přepravy. Dárky jsou zasílány prostřednictvím České pošty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat