Profesionál v žehlení, kterého oceníte i doma

25.03.2019 | Bydlení a design

Ačkoli parní napařovače nejsou zatím v českých domácnostech takovými stálicemi jako klasické napařovací žehličky, pomalu a jistě si začínají dobývat svou pozici na trhu. A není divu! Z nepříliš zábavné povinnosti dělají jednoduchou záležitost. Přesvědčit se o tom mohly i testerky v rámci našeho Zážitkového testování, které vyzkoušely vysokotlaký parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ (GV9620E0) přináší profesionální účinnost díky kombinaci nejsilnějšího parního výkonu a nové technologie Smart Steam. Ta představuje inteligentní čidlo, které rozpozná pohyb vaší žehličky a zajišťuje páru automaticky pro dokonalý zážitek z žehlení.


I náš nejmladší tester měl jasno. Žehličce s parním generátorem Pro Express Ultimate+ dal - tak jako ostatní - plných 100 %.

Nevýkonnější žehlička od Tefalu s parním generátorem s technologií vysokotlakého bojleru s až 8 bary. Intenzivní parní ráz si poradí i s nejodolnějšími záhyby a je ideální při žehlení silných látek. Dokonalá technologie napařování optimalizuje spotřebu vody a poskytuje mimořádný nepřetržitý parní výkon 180 g/min. Pokaždé tak podává skvělé výsledky a usnadňuje rozžehlení záhybů.

Nová technologie Durilium AirGlide poskytuje nejlepší kluznost z výrobků Tefal, což přináší rychlé a nenáročné žehlení, díky 33% zvýšení kluznosti, a dlouhodobý výkon.

Sofistikovaný pomocník

A jak se vysokotlaký parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ osvědčil během našeho Zážitkového testování?

Sofistikovaný výrobek pro náročné. Díky propracované technologii je žehlení velmi snadné a efektivní. Přiměřený tlak páry pro tu kterou tkaninu usnadní pohyb žehličky po povrchu. Generátor sám ohlídá, co je zrovna třeba. Žehlička samotná je elegantní, dobře padne do ruky. Skvělý, dokonale klouzavý povrch. Snadné a bezpečné ovládání, popsala testerka overlooks.

„Na parním generátoru mě okamžitě zaujala síla páry, nemusím žehlit je klasicky, ale i zavěšené košile nebo záclony a závěsy rovnou na okně, to je dle mne velká výhoda. Pak se mi líbí lehkost žehličky a velikost nádržky na vodu, která se po chvilce žehlení nemusí znovu doplňovat. Voda se používá běžná z kohoutku, nemusí se kupovat destilovaná, zhodnotila testerka gabulka.


Nejen skvělé výrobky značky Tefal a Rowenta, ale i bohaté občerstvení na naše testerky čekalo.

„Je pohodlný a praktický. Velmi se mi líbí jednoduché skladování a přenášení díky systému zámku. Generátor je lehký a snadno se ovládá. Žehlička žehlí sama, není třeba ji moc přidržovat, stačí pouze vést. Samotné žehlení je velmi snadné. Žehlička má dokonalý tvar pro všechny záhyby. Musím říci, že nejlepší je, že s touto žehličkou stačí téměř vše žehlit jen z jedné strany, a to je neskutečná úspora času. Jak vyžehlí - bezchybně a hlavně rychle – téměř cokoliv. Dosud jsem se s takovým výkonem u žádné jiné žehličky nesetkala.Velké plus je jednoduchost plnění zásobníku na vodu i při žehlení a rychlá odezva na změnu teplot u žehlicích programů, chválila testerka adiro.

„Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ je teda už extra třída, silný parní ráz, nízká hmotnost, snadná manipulace. Zkrátka co víc si přát. Díky velké nádobce na vodu můžete žehlit bez problémů delší dobu, aniž byste si pořád museli hlídat vodu. S žehličkou lze žehlit i vertikálně, pára je tak silná, že to jde naprosto skvěle. Pokud si potrpíte na dokonale vyžehlené košile a halenky, tak je naprosto bezkonkurenční. Žehlička má dostatečně dlouhý „kabel“ od bojleru, takže se s ní žehlí velmi pohodlně, přidala se testerka peta.moudra.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat