Komentáře k článku

Mikaela 11.03.2019

Jarní úklid je zlo :D Z duše ho nenávidím, protože když se už rozhoupám k velkému úklidu, tak se do něj vrhnu po hlavě. Od stropu a po poslední kout na podlaze, všechny skřínky, nádobí, dokonce oblečení. Jen s tou plísní je někdy potíž. Máme skvěle zateplený byt a plastové okna, výsledek? Máme teplo a vlhko. Což je líheň pro všechny různé plísně. Nerada používám Savo na plísně. Sice je účinné, ale nebylo nám po něm doma dobře. Na plísně je prý také dobré toto http://www.ozonovani.cz/ a jelikož jsem za ledničkou našla nějaké další podezřelé fleky, asi to letos vyzkouším. Pak poreferuji.

Tak já když začnu gruntovat,beru to místnost po místnosti.Začínám obývákem který má 74m,a končím v přízemí u vchodových dveří.Mám 12 oken a to teda rozhodně za týden nezvládnu.Uklízím průběžně ale aspoň 2x do roka se to prostě musí vzít z gruntu

konatovka 11.04.2018

Uklízím průběžně, takže si byt udržuji v pořádku.;-)

kamila76 11.04.2018

Týden má tak málo dní, že se to nestihne.

Hanyna 10.04.2018

Právě se chystám na ty záclony;-) Asi zítra...

kattkaa 10.04.2018

Uklízím průběžně. A když je velký úklid tak v jeden den.

xxx 10.04.2018

Tak když pere někdo záclony první umyje okna debilové

Leona 10.04.2018

Nemáte tip na nějakou šikovnou firmu úklidovou z Brna?

sarka 09.04.2018

Souhlasim,velky uklid vzdy pred velikonocema,takze pozde na rady.a uklizet takto,tak nedelam nic jineho....,kazdy sikovny clovek ma hotovo v jeden den

TutHathor 09.04.2018

Nechystám se na velký úklid. Nejenom, že uklízím průběžně, ale velký úklid dělám před Velikonocema a ty už tu byli před nějakou dobou. Takže jsem teď ve fázi jen drobných úklidů.

Linda15 09.04.2018

Já z duše nerada uklízím. Návod je sice hezký,ale raději obětuji sobotu , než se pachtit s úklidem celý týden. :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat