Komentáře k článku

Linda15 09.04.2018

Já z duše nerada uklízím. Návod je sice hezký,ale raději obětuji sobotu , než se pachtit s úklidem celý týden. :-)

TutHathor 09.04.2018

Nechystám se na velký úklid. Nejenom, že uklízím průběžně, ale velký úklid dělám před Velikonocema a ty už tu byli před nějakou dobou. Takže jsem teď ve fázi jen drobných úklidů.

sarka 09.04.2018

Souhlasim,velky uklid vzdy pred velikonocema,takze pozde na rady.a uklizet takto,tak nedelam nic jineho....,kazdy sikovny clovek ma hotovo v jeden den

Leona 10.04.2018

Nemáte tip na nějakou šikovnou firmu úklidovou z Brna?

xxx 10.04.2018

Tak když pere někdo záclony první umyje okna debilové

kattkaa 10.04.2018

Uklízím průběžně. A když je velký úklid tak v jeden den.

Hanyna 10.04.2018

Právě se chystám na ty záclony;-) Asi zítra...

kamila76 11.04.2018

Týden má tak málo dní, že se to nestihne.

konatovka 11.04.2018

Uklízím průběžně, takže si byt udržuji v pořádku.;-)

Tak já když začnu gruntovat,beru to místnost po místnosti.Začínám obývákem který má 74m,a končím v přízemí u vchodových dveří.Mám 12 oken a to teda rozhodně za týden nezvládnu.Uklízím průběžně ale aspoň 2x do roka se to prostě musí vzít z gruntu

Mikaela 11.03.2019

Jarní úklid je zlo :D Z duše ho nenávidím, protože když se už rozhoupám k velkému úklidu, tak se do něj vrhnu po hlavě. Od stropu a po poslední kout na podlaze, všechny skřínky, nádobí, dokonce oblečení. Jen s tou plísní je někdy potíž. Máme skvěle zateplený byt a plastové okna, výsledek? Máme teplo a vlhko. Což je líheň pro všechny různé plísně. Nerada používám Savo na plísně. Sice je účinné, ale nebylo nám po něm doma dobře. Na plísně je prý také dobré toto http://www.ozonovani.cz/ a jelikož jsem za ledničkou našla nějaké další podezřelé fleky, asi to letos vyzkouším. Pak poreferuji.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat