Komentáře k článku

Mutrmatka 22.11.2019

No v současné době jsem spíš vystresená já a náš psí miláček to poznal, jak se mnou jindy neka.., tak teď se lísí, olizuje, všímá si mně - no prostě balada o očích topičových

My jsme si s naší kočičkou jaksi zbyli.Kočička dlouho tesknila a chodila manžela hledat.Na ty její smutný oči který říkali "kde je" nikdy nezapomenu.Dnes už si zvykla a povídáme si spolu.A když musím odjet a vrátím se,dělá uraženou že byla sama

Siraellen 12.11.2019

hlazení a mluvení pomáhá

MS 08.11.2019

Největší výhrou je pro pejska schopný majitel, ze kterého cítí klid, pohodu a přirozenou autoritu. Dalšími nezbytnostmi jsou vybudovaný vzájemný vztah, pocit, že tvoří smečku, přirozená psí komunikace apod. Rozhodně a fakt NE: feromony, odpoutání pozornosti, cvičení a další nesmysly uvedené v článku.....děkuji.

ovace 08.11.2019

hlazení pomáhá

alenab 05.11.2019

je to s nima práce, náš pejsek vycítí, že jedeme na veterinu a když o nic nejde, už cca 5 km před cílem začne kňučet a plakat, nechápu, jak to může poznat.

aster alenab 05.11.2019

Kočky musím ten den nechat zavřené, jinak bych je nechytila - a celou cestu v autě pořádají takový koncert, že mi přechází sluch. V momentě, kdy vejdeme do čekárny, zmlknou, přitisknou se v přepravce k sobě a vrhají na mně sveřepé pohledy nebo se otočí zadkem...*16*

glady 05.11.2019

už žádné zvířátko nemám

nea 05.11.2019

Pokud naši kočku chytím když chytne nerva třeba z nějakého zvláštního hluku venku, ale i z většiny návštěv (nesnáší návštěvy), tak hlazením. Ale je to nadlidský výkon ji chytit. Je jak divoká.

aster 04.11.2019

Nemůžu posoudit, jak jsou na tom zvířata chovaná jen v bytě - snad jen podle matčina psa a toho jsem uklidnila vždycky rychle - stačilo pár slov a pohlazení. Doma mám dvě kočičky - dvě proto, aby se nenudily, protože i když jsou celý den venku a zavřené jsou ve sklepě jen na noc (u nás nutnost) a když jsou mrazy, jsou to společenská zvířata a já přece jen nejsem celý den doma - když přijdu, tak se ode mne nehnou a nedají pokoj, dokud se s nimi nepomazlím. Dovedu si představit, že zvíře, které je celý den v bytě samo, může být z toho vystresované.

helus 04.11.2019

Dělám vše proto,abych mazlíčka nestresovala.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat