Úklid bez práce? S robotickým vysavačem žádný problém

10.12.2018 | Bydlení a design

Robotický vysavač Rowenta Smart Force nabízí skutečně praktické a snadné použití a lze jej použít všude, dokonce i na kobercích. V rámco Zážitkového testování si jej mohlo vyzkoušet i 20 našich testerek. Přečtěte si jejich hodnocení a zkušenosti!

Díky automatickému vysávání vysavače Rowenta Smart Force RR7145WH již udržování čistoty v domácnosti nebude nepříjemnou povinností. Tato praktická technologie uklidí za vás, a to bez námahy a se skvělými výsledky.


Představa úklidu bez práce díky vysavači Rowenta Smart Force naše testerky rozhodně zaujala.

Aktivní motorizovaný kartáč zajišťuje účinnost na každém povrchu, dokonce i na kobercích. Boční kartáč dosáhne do všech rohů a prach přemístí tak, aby jej mohl vysát středový kartáč. S tímto vysavačem lze vysávat také pod nábytkem, takže uklidíte opravdu všude. Čtyři režimy úklidu zajistí kompletní úklid nejrůznějších prostorů, včetně úklidu kolem rohů nebo rozsypaného nepořádku.

Infračervená technologie a senzory proti pádu v kombinaci s vyšší ochranou díky nárazníku zajišťují navigaci kolem stěn a nábytku a brání pádu ze schodů. To vše pro bezproblémový a bezpečný úklid.

Doba provozu až 100 minut, vyšší odolnost a dlouhodobý, až 2krát delší výkon, a navíc funkce chytrého a rychlého nabíjení, díky které trvá plné nabití pouhé 4,5 hodiny. Programovatelné úklidové cykly umožňují uložit až 7 programů, takže snadno pokryjí úklid na
celý týden.

Sofistikovaný pomocník

A jak se šikovný Rowenta Smart Force líbil našim testerkám?

„Tohle je prostě budoucnost. Když jsem poprvé zaslechla o robotických vysavačích před pár lety, říkala jsem si, že je to zase jen nějaký trend, který nebude fungovat a lidi si raději namočí hadr, vezmou vysavač a uklidí si sami. Chyba! Tenhle malý, tichý, šikovný robůtek vám ušetří tolik času a udržuje váš domov v čistotě, až se tomu nechce věřit,“ chválila testerka Veruunka.


Tichý a hlavně účinný pomocník, který uklízí, třeba když jste v práci nebo trávíte čas se svou rodinou. To je vysavač Rowenta Smart Force.

„Robotický vysavač Rowenta Smart Force má navigaci, dálkově se ovládá. Můžete navolit čas úklidu. Možno použít na PVC, dlažbu i laminát. Je vhodný ale i na koberce. Je to velmi dobrý pomocník do domácnosti,“ ocenila testerka hedvikova.

„Robotický vysavač je velice praktický pomocník, může vysávat, když ani nejste doma, ale i když doma jste, je tichý. Dostane se pod nábytek a díky bočním kartáčkům vysaje i rohy v místnosti. Lze vysávat jak plovoucí podlahu, tak koberce s nižším chlupem. Vydrží po nabití až 100 minut v provozu,“ napsala testerka gabulka.

„Tento pomocník zajistí dokonalý úklid díky několika úklidovým programům, sofistikovanému zpracování kartáčové soustavy a dlouhé výdrže. Velmi snadné ovládání zvládne každý. Vhodný pro různé druhy podlah. Šetří čas a energii. Uklizeno je dokonale,“ pochválila testerka renik.71.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:

 

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat