Luxusní designové radiátory z Francie

04.12.2017 | Bydlení a design

V dnešní době již nemusí být moderní radiátory pouhým zdrojem tepla. Umějí navíc interiér zchladit, rozsvítit a ozdobit. Designové radiátory Cinier se hodí do každého interiéru a splynou s interiérem natolik, že nepoznáte, že se jedná o radiátor.

Pokud hledáte opravdový designový skvost, který bude ozdobou luxusního i moderního interiéru, a zároveň bude vynikat svým technickým řešením, pak jsou radiátory Cinier tou správnou volbou. Ručně vyráběné radiátory přicházejí na svět v dílnách rodinné firmy Cinier ve francouzském městě Sète, a to již od roku 1975.

Ručně vyráběné kamenné radiátory s neviditelným připojením

Luxusní designové radiátory, francouzské společnosti Cinier, jsou dokonalým zdrojem tepla. Kromě topení a chlazení vnesou do interiéru také design a umění. Radiátor může na první pohled působit jako obraz nebo plastika, protože grafické motivy na radiátoru jsou ručně malované a připojení radiátoru je skryté. Kolem nebo vedle radiátoru nejsou viditelné žádné trubky ani hlavice. Bez obav můžete instalovat radiátory Cinier do jakéhokoliv interiéru, včetně luxusních residencí, hotelů a firemních sídel.

 

Technologie vyvinutá firmou Cinier, nabízí jedinečný tepelný komfort díky kameni Olycale, což je přírodní kámen z Pyrenejí. Kámen je rozdrcen a specificky restrukturalizován v Cinier dílnách tak, aby dosahoval vysokého tepelného výkonu. Se setrvačností, podobné litině, má kámen Olycale nesrovnatelné vlastnosti sálání velmi příjemného a rovnoměrného tepla.

Kámen Olycale má několik významných předností:

  • Akumulace a restituce tepla - kvalita materiálu umožňuje teplo akumulovat a následně rovnoměrně uvolňovat do interiéru.
  • Kámen je vyroben v nejvyšší kvalitě a na dotyk je velice příjemný.
  • Jemně broušený kámen umožňuje vytvoření skutečně moderních struktur.
  • Dlouhá životnost díky pevnosti kamene.
  • Jedná se o ekologický přírodní materiál pocházející z Pyrenejí na jihu Francie.


Technologie radiátorů Cinier je založena na 3 principech, díky kterým dosahují toho nejlepšího tepelného komfort:

  1. Zářivost (sálavost) Olycale kamene – kámen je schopen sálat naakumulované teplo
  2. Tepelná setrvačnost kamene Olycale – schopnost akumulace tepla
  3. Radiátory pracují s nižšími teplotami – díky setrvačnosti kamene mají vysokou účinnost, čímž dochází k nemalým úsporám energie

Radátory Cinier jsou dostupné ve dvou verzích – elektrické a teplovodní.

Elektrické radiátory vynikají jednoduchou instalací a jsou připojeny do elektrické sítě pomocí jednoduchého vstupu (230V). Jsou ideální pro vytápění obývacích místností, hal, koupelen nebo ložnic. Mohou být také doplňkem pro domy s instalovaným podlahovým topením nebo reverzibilní klimatizací.

Teplovodní verze nahrazuje standardní radiátory vyrobené z oceli, litiny nebo hliníku a jsou ideální jako součást luxusní renovace či nové instalace.

Výhradním distributorem pro Českou republiku je firma Stakohome Innovation s.r.o., která kromě kamenných radiátorů dodává na český trh i další produkty firmy Cinier – designové sušiče ručníků, retro litinové radiátory nebo nástěnné LED osvětlení.

Provedení designových radiátorů a osvětlení je možno vidět v showroomu společnosti Stakohome, na adrese Aloisovská 934/8, Praha 9 - Hloubětín.

Více informace a další podrobnosti naleznete na www.luxusni-radiatory.cz nebo www.cinier.cz, tel: 226 517 528, mobil: 777 780 384.

Společnost Stakohome má v nabídce i další zajímavé produkty, např.designové podlahové zásuvky pro interiér a exteriér www.podlahove-zasuvky.cz nebo zcela neviditelné reproduktory vyznačující se skvělým zvukem za přijatelnou cenu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat