Žehlení bez zbytečné námahy? Stačí mít správné spotřebiče

10.12.2018 | Bydlení a design

Tefal IXEO je mimořádné všestranné řešení s funkcí žehličky a napařovače oděvů, díky kterému můžete snadno a pohodlně pečovat o oděvy a během chviličky vypadat dokonale. Otestovat tento systém měly možnost i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Vestavěné třípolohové žehlicí prkno Smart Vertical Board nabízí zcela nové pojetí péče o oděvy využívající ergonomický vertikální design, vysoce účinné napařování a lehké žehlení. Tefal IXEO QT1020E0 je dokonalé řešení, které i bez klasického žehlicího prkna umožní každý den vypadat upraveně a dokonale.

Komfortní a snadné použití díky vestavěnému žehlicímu prknu Smart Vertical Board. Žehlicí prkno se třemi vertikálními a nakloněnými polohami, s vylepšenou ergonomikou pro snazší a účinnější použití, s maximálním pohodlím vestavěné konstrukce, díky kterému již nebudete potřebovat samostatné žehlicí prkno.


Dokonalé řešení, které i bez klasického žehlicího prkna umožní každý den vypadat upraveně a dokonale. To je Tefal IXEO.

Technologie páry a vyhřívané žehlicí desky spolu s technologií Turbo Steam Technology o tlaku čerpadla 5 barů, parním rázem 35 g/min. pro vysoce účinné odstraňování záhybů a spolehlivé výsledky. Zcela nový design přináší uživatelský komfort a snadné žehlení žehlicí hlavicí, která váží polovinu hmotnosti tradiční napařovací žehličky.

Díky rychlému 45vteřinovému zahřátí je váš všestranný pomocník připraven vždy, když ho potřebujete, abyste byli během okamžiku dokonale připraveni na odchod. Velký objem odnímatelného zásobníku na vodu o objemu 1 l umožňuje dlouhé napařování a jeho plnění už nemůže být snazší.

Všestranný pomocník

A jak Tefal IXEO okouzlil naše testerky?

„Napařovací systém Tefal IXEO mě nadchl svou variabilitou. Lze žehlit/napařovat jak svisle, tak klasicky. Není potřeba nastavit teplotu, je vhodný na všechny druhy tkanin. Díky vysoké teplotě zlikviduje i všechny bakterie,“ chválila testerka Misula2115.

„Tento žehlicí systém mne zaujal hlavně svojí napařovací technologií. Díky páře se prádlo snadno žehlí a je také desinfikováno. Vertikální žehlení je také velkou výhodou. Žehlička je menší, díky tomu se s ní lépe manipiluje,“ přidala se testerka lucky.


Snadné a především praktické používání, které oceníte při žehlení oblečení i závěsů. Tefal IXEO u našich testerek rozhodně zabodoval.

„Tefal znovu předvedl na trhu žehliček novou vychytávku, která mnoho lidem může usnadnit život, a to hlavně v rámci žehlení košil, jelikož díky nastavitelnému prknu si můžete krásně u košile nastavit část, kterou je zrovna potřeba vyžehlit. Rozhodně se tento produkt jen tak neztratí,“ napsala testerka Kristyna04.

Vynikající výrobek. Velmi snadné, rychlé žehlení. Šetrné k žehleným materiálům. Díky horké páře je prádlo také dokonale desinfikováno. Dostanete se žehlící plochou do každého záhybu. Ovládání je snadné a údržba také. Systém důmyslně promyšlený je vhodný pro všechny druhy tkanin,“ pochvalovala si testerka renik.71.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:

 

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat