Oblečení jako od profesionálů i bez žehlicího prkna

07.12.2017 | Bydlení a design

Znáte to – vyrážíte ráno do práce, nestíháte a ze šatníku vytáhnete svou oblíbenou blůzu, kterou si chcete vzít, pořádně zmačkanou. Na vytahování žehlicího prkna a čekání, až se nahřeje žehlička, nemáte čas. Co teď? Řešení existuje!

Pokud máte po ruce napařovač oděvů Tefal Access Steam, budete během několika krátkých okamžiků zase jako ze škatulky. Ostatně se o tom mohly přesvědčit i naše testerky. Jak byly s ručním napařovačem od Tefalu spokojené?

Rychlý pomocník


Stačí pár vteřin a Tefal Access Steam je připraven proměnit vaše pomačkané prádlo v dokonalý oděv.

„Na napařovač jsem se moc těšila, už hlavně kvůli tomu, že často cestujeme a nechce se mi nikdy tahat velkou žehličku s žehlicím prknem, bohužel manžel vyžaduje vyžehlené košile naprosto všude... Napařovač je úžasná alternativa! Hlavně je opravdu působivý, krásně vše vyžehlí pomocí páry! Já bych ještě možná brala bez té šňůry, ale chápu, že to už jen tak nejde... Já jsem nadšená a všem budu doporučovat, napsala testerka ladena.la.

„Rychlý pomocník, když je ráno oblíbené tričko trochu pomačkané a nemáte čas vytahovat žehličku, prkno, čekat až se nahřeje žehlička... Tohle žehlení zvládne i moderní muž. Ideální na trička, úplety, svetry. Žehlí se na ramínku, které se pověsí na přiložený věšáček, kdekoli vás napadne. Pára osvěží a dezinfikuje tkaniny,“ popsala testerka ledo.


Tefal Access Steam je vhodný na všechny tkaniny a díky páře prádlo nejen vyžehlí, ale i dezinfikuje.

„Tento výrobek doporučuji jako doplněk k žehličce. Je vhodný, pokud ráno zjistíte, že si potřebujete vzít na sebe věc, která se ve skříni pomačkala. Nemusí se složitě rozdělávat žehlicí prkno, zapínat žehlička stačí jen 45 sekund a napařovač je připraven k akci. Zvládne srovnat jakoukoliv látku košili, kabát, svetr, kalhoty i záclony, zkrátka vše, co visí (proto je v balení přiložen i věšáček). Při použití napařovače se barvy zvýrazní a prádlo je i párou vydezinfikované. Není třeba se obávat o různé potisky a obtisky na oděvech, ty přejede napařovač, jako by tam ani nebyly,“ pochvalovala si testerka ledo.

„Napařovačka se mi pokazila už před pár měsíci a za tuto novou jsem ráda. Měla jsem jinou značku a musím říct, že tahle od Tefalu mě baví hlavně s tím, že se dá prakticky postavit a v ruce je nesmírně pohodlná. Páru jsem použila jak na bavlněné halenky, tak na kabát, svetry i na saténové šaty. Výsledek super. Dokonce jako by se materiály opravdu osvěžily. Určitě si ji s sebou vezmu i na dovolenou, do kufru se tenhle pomocník vejde vždycky. Za mě palce nahoru,“ ohodnotila testerka dana.smutna.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat