Žehlete bez nastavování teploty

02.04.2018 | Bydlení a design

Komfortní a rychlé žehlení? Obojí dokonale splňuje parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus.

Ještě nedávno jsme museli před začátkem žehlení sledovat visačky a podle nich roztřídit prádlo. Bylo nemyslitelné žehlit jako první ručníky nebo džíny, a hned vzápětí přejít na vlněný svetřík nebo hedvábné letní šaty. A kdo se spletl, nebo nepočkal, až žehlička klesne na tu správnou teplotu, často o svůj oblíbený citlivější kousek nenávratně přišel. Tato doba už je naštěstí minulostí díky technologii OptimalTEMP.

Na pořadí opravdu nezáleží

Potřebujete vyžehlit džíny a hedvábnou halenku zároveň? S OptimalTEMP není problém.

Dokážete vlastně odhadnout optimální teplotu, která je pro dlouhotrvající výsledek žehlení důležitá? U každého typu prádla se liší, ale u parních generátorů Philips Perfect Care to vůbec nemusíte řešit. Díky revoluční technologii OptimalTEMP můžete žehlit jakoukoliv tkaninu v jakémkoliv pořadí, aniž byste museli upravovat teplotu. A můžete si být jistí, že látku nespálíte. Dokonce i tehdy, když necháte položenou žehličku na oblečení.

Technologie OptimalTEMP ovšem zdaleka není to jediné, co nejvýkonnější a nejrychlejší parní generátor na světě* Philips PerfectCare Elite Plus přináší. Unikátní technologie, inteligentní snímač DynamiQ, přesně rozpozná, kdy a jak se žehlička pohybuje, a automaticky uvolňuje páru pouze při žehlení. Silný a výkonný parní ráz odstraní jednoduše každý záhyb. Pára je tak silná, že prostoupí jakýmkoli materiálem, aniž by jej ovšem poškodila.

Velký odnímatelný zásobník na vodu umožňuje žehlit nepřetržitě až dvě hodiny, aniž byste jej museli doplňovat.

Žehlička Philips PerfectCare Elite Plus je ultralehká, takže se po oděvu pohybuje naprosto plynule a lehce. U závěsných tkanin nebo obtížně žehlitelných oděvů oceníte možnost vertikálního žehlení. Žehlicí plocha T-ionicGlide z pevné nerezové oceli je maximálně odolná proti poškrábání a zaručuje snadné klouzání. Velký odnímatelný zásobník na vodu zase umožňuje žehlit nepřetržitě až dvě hodiny. Navíc můžete bez obav použít i obyčejnou vodu z kohoutku, díky spolehlivému odvápňovacímu systému se nemusíte bát vodního kamene. Systém Easy De-Calc Plus vám dá vědět, když je potřeba vodní kámen odstranit. Bezpečnostní funkce automatického vypnutí žehličky dbá na bezpečnost vaší rodiny. Už nikdy se tak nebudete muset obávat, že jste ji před odchodem z domu zapomněli vypnout.


Vodní kámen řešit nemusíte. Vše ohlídá systém Easy De-Calc Plus.

S parním generátorem Philips PerfectCare Elite Plus je žehlení snazší a rychlejší než kdykoliv dřív. Jeho nákupem nic neriskujete, protože do 45 dnů od jeho zakoupení můžete využít záruku vrácení peněz. Do 31. května můžete navíc při zakoupení získat dárek - žehlicí prkno Vileda, stačí nákup zaregistrovat.

Více na www.philips.cz nebo zde.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat