Uklízejte bez chemie. Čistou podlahu zajistí síla páry

11.06.2018 | Bydlení a design

Podlaha jako zrcadlo, ze které se nemusíte bát jíst, aniž byste na ni museli použít spoustu chemických čisticích prostředků? Takového stavu dosáhnete díky parnímu čističi Rowenta Steam Power. Ostatně to potvrzují i naše testerky, které si tento čistič vyzkoušely během Zážitkového testování. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Parní čistič Rowenta Steam Power RY6555WH nabízí dokonalé řešení úklidu pro zdravé a hygienické domácí prostředí. Čistí pomocí páry bez použití chemikálií a detergentů. S tímto parním mopem získáte výhodu vysoce výkonného hloubkového úklidu, při němž dojde k odstranění až 99 % mikrobů a bakterií, a k tomu vyspělé funkce a vynikající ergonomické vlastnosti.


Rowenta Steam Power zajistí dokonale hygienické prostředí ekologicky – bez použití chemikálií a detergentů a s minimální spotřebou vody.

Objevte zdravý a hygienický úklid prostřednictvím čisticího účinku páry, který vám zajistí dokonale hygienické prostředí ekologicky – bez použití škodlivých chemikálií a detergentů a s minimální spotřebou vody. Množství páry lze regulovat pomocí tří nastavení vhodných pro všechny typy tvrdých povrchů, která zajišťují dokonalý úklid jen pomocí vody z kohoutku.

Vysoce efektivní návlek na mop z mikrovlákna pro dokonalý úklid, který nezanechává šmouhy ani skvrny. Bezdotykový systém zajišťuje nejčistší a nejhygieničtější způsob výměny návleků při práci s parním mopem – pouze stlačením tlačítka na hubici nohou. Zabudovaný extra silný kartáč představuje dokonalý nástroj pro hloubkový úklid odolných zaschlých skvrn a nečistot.

Odlehčený design se snoubí s vyspělými ergonomickými vlastnostmi, jejichž výsledkem je výjimečně snadné použití, držadlo ve tvaru oka pro pohodlné a přirozené uchopení a praktická odkládací poloha.

Už žádná chemie

Jak se parní čistič Rowenta Steam Power osvědčil našim testerkám během během Zážitkového testování?

Parní mop jsem vyzkoušela ráda, protože jsem se přesvědčila o tom, že vážně stačí trocha vody a podlaha je krásně čistá. Nikdy jsem moc parnim mopům nevěřila a hlavně vždy byly pouze na určité typy tvrdých podlah a tento lze používat na všechny různé typy. Stačilo trocha vody bez saponátu, nahřátí bylo rychlé a podlaha čistá, nebyla nijak mokrá, ale ani suchá, prostě tak akorát! Určitě si ho pořídím a budu doporučovat všem. Nadchla mě i možnost praní hadříku, takže nemusíte pořád kupovat nové,“ chválila testerka tereza.11.


Čistá podlaha díky síle páry. To naše testerky vychvalovaly nejvíce.

Parní mop od Rowenty šetří vodu i peněženku, neboť není třeba žádný saponát. Páru je možné nastavit na 3 stupně. Kabel má dlouhý 7 m. Po zapnutí lze parní mop již za 30 s používat, pokud se nastaví nejnižší stupeň páry, tak lze uklízet až 40 minut na 1 nádržku. Pomocí parního mopu se dá vyčistit spáry a dlažba. Vše zůstává hygienicky čisté bez chemie,“ přidala se testerka danusch.

Rovnou se přiznám, že jsem na testování šla s nadšením vyzkoušet právě tento výrobek a nezklamal mě. Pořizujeme si ho domů. Ke zvířatům, dítěti, které rádo vylívá kýble s vodou, a navíc mi pára zajistí bez chemie dezinfekci a je cenově dostupný. Za mě paráda. Není těžký, zkoušely jsme ho i na skle na podlaze a pro mě super věc do domácnosti,“ pochvalovala si testerka JirinaM.

Parní čistič Rowenta Steam Power nepoužívá žádnou chemii, jen malé množství vody, kterou přístroj změní v páru. Čistí nejen povrchy, ale zároveň ničí bakterie. Odvápňovací kazeta prodlouží životnost přístroje. Čisticí mop má dva druhy vláken jemný i hrubší - dokáže vyčistit i větší nečistoty,“ popsala testerka Miluš.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

A jak jsme si Zážitkové testování užili? Podívejte se na následující video:







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat