Komentáře k článku

PetrPo 28.06.2018

Kdo má doma jakékoliv zvíře a které rád, tak se s ním dokáže dorozumět a nepotřebujeme k tomu žádné vědce. Sl

Jarka PetrPo 29.06.2018

Kdo má rád svého psa, ví co chce, toto je článek k ... .

Kristý 28.06.2018

Psi používají spoustu gest, aby se s námi domluvily, nicméně myslím si že ne všichni psi vyjadřují jednu činnost stejně, pokud lidi nechápou co po nich pes chce, snaží se to pes vyjádřit jiným způsobem, můj vlčák když si chce hrát okamžitě veme věc do tlamy a nese jí ke mě, kdežto ohař ten zase skáče k dané věci štěká na ní jako kdyby byla živá. Kdežto když dá pes pac na předmět přivlastnuje si jí tak majetnicky....Také jsem si všimla že se psi chovají jinak v blízkosti svého pána a když sou bez něho, s pánem se cítí silnější a odhodlanější útoku....Každopádně je zajímavé, co všechno sou psi schopni vymyslet, aby dosahli svého..:-)....a ty jejich hluboké pohledy....;-)

Siraellen 27.06.2018

Je to tak

ovace 27.06.2018

Ani jedno

Jana 27.06.2018

To je teda objev...…………….. Každý solidní chovatel ví, že nejen pes a kočka se domlouvají mimoverbálně a nejen s člověkem...…………...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat