Zelená slunečnice aneb Jak číst ochrannou známku Vegan Society

08.10.2018 | Bydlení a design

Mezinárodní ochranná známka Vegan Society je potvrzení, že daný výrobek nebyl testován na zvířatech a neobsahuje žádné látky živočišného původu.

Abychom mohli nějaké jídlo prohlásit za veganské, nesmí obsahovat maso, vejce, mléčné výrobky, želatinu ani med. Co to ale znamená, když označení Vegan dostane čisticí prostředek nebo prací gel? Vždyť tyto výrobky nemají s jídlem nic společného. Pojďme si tedy ukázat, co tento certifikát říká a proč by vás Vegan značky mohly zajímat, i když k jídlu si maso dáte.

Vegan Society je mezinárodní ochranná známka, kterou se pyšní na 22 000 různých výrobků z celého světa – od potravin a nápojů, přes kosmetické produkty až po domácí potřeby. A když říkáme „pyšní“, nijak nepřeháníme – stejnojmenná britská iniciativa, která ochrannou známku uděluje, velmi přísně prověřuje všechny ingredience, subdodavatele i výrobní postupy. Jedině tak může se 100% jistotou garantovat, že daný produkt neobsahuje žádné živočišné produkty a že nebyl testován na zvířatech.

Jistota správné volby

Česká společnost značka Feel Eco vyvíjí své produkty v souladu s přírodou a díky tomuto přístupu získala certifikaci Vegan Socienty hned pro 18 svých výrobků a další jsou v procesu schvalování. Pro zákazníky to znamená jediné – snadno „čitelné“ produkty a jistota správné volby. Odpadá tím nutnost „luštit“ složení produktu nebo pracně dohledávat informace na internetu. Pokud preferujete produkty rostlinného, nikoli živočišného původu, stačí hledat známý symbol zelené slunečnice. Výběr je opravdu bohatý: Feel Eco má od Vegan Society certifikovaný například Feel Eco prací gel Baby, univerzální čistič, prášek do myčky, dále pečující sprchové gely, tekutá mýdla, prostředky na ruční mytí nádobí. Cílem je získat ochrannou známku Vegan pro všechny produkty značky Feel Eco.

Známka Vegan Society se vám může hodit i při výběru dárku. Usnadňuje rozhodnutí, pokud například chcete někomu koupit sprchový gel a mít jistotu, že dáváte výrobek ohleduplný k přírodě i člověku. A to od značky, jejíž výrobce se podle těchto zásad chová.

Vyzkoušejte produkty Feel Eco. Důvod zní přesvědčivě: „Feel Eco jsme vyvinuli v souladu s přírodou pro naše děti a zdravý domov. Proto můžeme s důvěrou tyto produkty nabídnout i Vám, našim zákazníkům.“

Feel Eco vyrábí široký sortiment přírodních produktů nejvyšší kvality pro péči o tělo a domácnost: sprchové gely a mýdla, prací gely a aviváže, prostředky na mytí nádobí, ovoce a zeleniny a čisticí prostředky na úklid domácnosti. Jak říkal velký římský filozof Marcus Tullius Cicero: „Vše, co je podle přírody, je hodno úcty.“ Platilo to před více než 2000 lety, platí to stále.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat