Komentáře k článku

Miroslav ZEMAN 20.10.2018

každé zvíře se chová tak,jak se my chováme k němu.Máme kocourka,který na povel sedne a podá pac.Jednu i druhou.jmenuje se Pusík.

Zuzana Miroslav ZEMAN 20.10.2018

Nas kocourek aportuje balonek. A pokazde, kdyz prijdu domu, mne vita jako pes. Takze o lasce neni pochyb.

Měli jsme psi i kočky.Teď už máme jen kočičku,kterou jsme zachránily před smrtí,protože ji mamina odstrkovala.Dává nám najevo svou lásku.Pozná,když je Vám ouvej a když Vás něco bolí.Ale taky si pamatuje,že jí někdo ublížil a dává mu to patřičně najevo.

milovnice zvířat 21.10.2018

Zvířata si zaslouží naši lásku a péči a je jedno, o jaké zvířátko jde.

jana222 21.10.2018

Máme yorkšírku a je to naše zlatíčko. Stejně tak jako my jí dáváme lásku a pozornost, ona nám to stejným dílem oplácí.

jana222 21.10.2018

Máme yorkšírku a je to naše zlatíčko. Stejně tak jako my jí dáváme lásku a pozornost, ona nám to stejným dílem oplácí.

xxkouckaxx 24.10.2018

já osobně miluji pejsky a taky jim nejvíc věřím , kočky zrovna moc nemusím - pohladím , ale doma ji mít nechci

konatovka 26.10.2018

Vím, jak je to krásné, když mi dává pes najevo svou lásku a upřimnost a jak žádá to pomazlení. Hada bych domů nikdy nechtěla, mám z něho fobii a ještě k tomu je bez lásky. :-O

Lujza 05.01.2019

Jako malé mi pejska nedovolili, zato teď si to vynahrazuji. Lidem se zdá, že je rozmazlený, že spí v posteli. Ale je jen prosté člen rodiny a oddaně nás miluje. Tolik radosti kolik má, když se vrátíme domů a on nás vítá. Nemám ráda rozmazlené psy, co se neumí chovat k jiným psům nebo lidem. Koušou a celkově si dělají co chtějí a majitel s tím nedělá nic, že to je miláček. Jo náš labrador sice spí v posteli, ale děti i lidi miluje, na povely slyší, se psy je kamarád, ježky, ani slepice nemorduje. Prostě to je dobrák s velkým srdcem.*3* Takže to že mu dáme občas nějakou pochoutku, spí v posteli nebo se s námi dívá na gauči na TV není nic špatného. Tlustý není, dbáme o jeho zdraví, je to prostě kamarád a to jak se k němu chováme nám z celého svého srdce vrací.<3

Lujza 05.01.2019

Štěně, jediná láska, kterou si člověk koupí za peníze. Pes má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a lidské ctnosti bez lidských nectností.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat