Revoluce v krájení: Ruční 5sekundový sekáček Tefal

31.10.2018 | Bydlení a design

Také vás nebaví krájení cibule nebo třeba zeleniny na salát? Pak přesně pro vás je určený ruční 5sekundový sekáček Tefal. Všechnu práci totiž zvládne za vás během několika vteřin. Ostatně se o tom v rámci Dne s testování přesvědčily i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Nezávislé nerezové nože sekáčku Tefal 500 ml K1330404 (k dispozici rovněž ve variantě 900 ml, K1320404) zajišťují snadné použití pro ty nejdokonalejší výsledky. Už žádné zdlouhavé krájení cibule či zeleniny do salátu!


Stačí vložit do ručního sekáčku Tefal všechny ingredience a během několika vteřin máte skvělý salát.

Patentovanou technologii uvedete do chodu jedním zatažením: systém posilovače ve víku v kombinaci se dvěma nezávislými rotujícími noži zajišťuje rychlejší sekání a skvělé výsledky! Sekat můžete všechny druhy surovin včetně těch, které se špatně krájí, jako jsou ořechy, mandle nebo cibule.

Převezměte kontrolu a sekejte suroviny přesně tak, jak chcete: čím více zatáhnete, tím více najemno je nasekáte! Výsledky můžete snadno sledovat v průhledné nádobě.


5sekundový sekáček nepotřebuje přívod elektřiny.

Vysoce odolné nezávislé nerezové nože nasekají všechny druhy surovin a poskytují maximální výkon.

Nevyžaduje zapojení do zásuvky. Tento 5sekundový sekáček můžete používat zcela kdekoli.

Samozřejmostí je bezpečné použití díky bezpečnostnímu uzavíracímu systému, protiskluzovému dnu a ergonomické rukojeti. 

Od ořechů po guacamole

O síle ručního 5sekundového sekáčku Tefal se na vlastní oči (a chuťové buňky) přesvědčily i naše testerky, které si díky němu pochutnaly na skvělém guacamole nebo rajčatech s bazalkou. A jak se jim sekáček líbil?


Naše testerky Ruční 5sekundový sekáček Tefal rozhodně velmi zaujal.

„Sekáček je skutečně sekundový. Ořechy, cibuli, čokoládu... to vše poseká za méně než minutu. Šetří čas a práci. V kuchyni se hodí denně a ovládají ho také tatínkové a děti. Po použití snadno vypláchneme, umyjeme,“ napsala overlooks.

„Skvělý pomocník do kuchyně a do každé domácnosti. Neskutečně ušetří čas lidem, kteří velmi nespolupracuji s krájením. Jinak se dá využít na cibuli, česnek, ořechy, petržel či mrkev. Skvělý výrobek,“ chválila testerka hankarobinka.

„Další skvělý výrobek od mé oblíbené značky. Drobný velikostí, ale velký výkonem! Používám ho prakticky denně. Šetří čas, nádobí, energii a hlavně odpadne riziko pořezání se nožem. Cibule se obejde bez rozmazaného nalíčení. Vše je pokrájeno a upraveno přesně na danou konkrétní potřebu. Snadné ovládání i údržba, popsala renik.71.

A jak si naše testerky Den s testováním užily, se můžete podívat na videu:

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat