Vyžehlené oblečení snadno a rychle. Pomůže výkonný napařovač

17.12.2018 | Bydlení a design

Možná to znáte. Ráno vytáhnete ze skříně svou oblíbenou blůzu a zjistíte, že je pořádně zmuchlaná. Jenže než vytáhnete žehlicí prkno a nahřejete žehličku, autobus, který potřebujete stihnout do práce, je nenávratně pryč. Řešením může být ruční napařovač, který je v mžiku připraven proměnit zmačkané oblečení v reprezentativní outfit. Takovým je napařovač oděvů Tefal Access Steam+, který vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Výkonná konstrukce napařovače Tefal Access Steam+ DT8150E0 se dvěma stupni páry, litou hliníkovou topnou deskou s keramickým povrchem, nádržkou na vodu o objemu 190 ml a ultrarychlým nahříváním zajišťuje každý den vysoký výkon a účinné napařování. Díky jeho nové technologii můžete jediným vertikálním pohybem napařovat cokoli, kdekoli a kdykoli – i v okamžiku, kdy je čas již vyrazit!


Vyžehlené oblečení snadno a rychle? S napařovačem Tefal Access Steam+ žádný problém!

Díky revolučnímu designu a jedinému vertikálnímu pohybu můžete dosáhnout hladkých výsledků, aniž byste potřebovali žehlicí prkno. Napařovač je připraven k použití do 40 vteřin, s nepřetržitou regulovanou dodávku páry. Pro vysoký parní ráz 26 g/min. je dokonalý pro odstranění odolných záhybů a ošetření těžkých
materiálů.

Nová technologie vyhřívané žehlicí desky odstraňuje kondenzaci páry, takže si můžete oblečení okamžitě obléci. Velký vyjímatelný zásobník na vodu umožňuje dlouhé napařování a snadné plnění. Samozřejmostí je bezpečné použití na všech druzích látek včetně těch nejjemnějších, jako je hedvábí.

Snadno a rychle

A jak se ruční napařovač Tefal Access Stream+ osvědčil našim testerkám?

„Napařovač oděvů je super věc! Jsem moc ráda, že jsem mohla otestovat právě tento typ žehličky, která sice vlastně žehlička není, ale dokonale ji nahradí! Hlavně když spěcháte ráno do práce, tak je to super pomocnik, kdy nemusíte vytahovat žehlící prkno a vše okolo. Prádlo stačí jednou přejet v vertikalní poloze a byla jsem opravdu překvapená, jak skvěle mi vyžehlí např košile, sako, ale i jiné tkaniny. Využila jsem i jiné nástavce a za mě dokonalost! Moc doporučuji!“ napsala testerka cristiina.

„Jsem opravdu zarytý odpůrce žehlení, takže mě výrobek nadchl. Hlavně tím, že není nutné vytahovat prkno, ale oblečení se snadno vyžehlí na ramínku nebo přiloženém háčku. Jedním z dalších kladů je i to, že je rychle nahřátý, takže v případě potřeby rychlého vyžehlení naprosto ideální. Vyžehlí opravdu rychle a podle mě dokonale,“ přidala se s pochvalou testerka Alena_D.


Napařovač Tefal Access Steam+ se našim testerkám velmi osvědčil.

„Napařovač oděvů Tefal Access Steam je naprosto dokonalý. Velice jsem ocenila, že nepotřebuji žehlicí prkno a používám vertikální pohyb. Napařovač má vysoký parní ráz, takže dokonale vyžehlí všechny záhyby na košilích i halenkách. Zkoušela jsem na různé materiály a byla jsem opravdu spokojená. Nesmím zapomenout na jednoduché ovládání a pěkný design,“ napsala testerka Šárinka.

„Super pro lidi, kteří žehlí minimálně nebo vůbec. Stačí jen naplnit vodou a za 40 sekund je výrobek připraven k použití. Manipuluje se s ním dobře. Napařuje velmi slušně a prádlo je opravdu krásně rovné. Je potřeba myslet na to, že oděv na ramínku je potřeba někam zavěsit tak, aby při přejíždění po látce nepadal. Disponuje také funkcí na napařování jemných látek, což se hodí! Rychle vychladne a je skladný, přibalen je i vak na uskladnění a nástavec na žehlení puků. Jako klad vnímám i cenu, která je příznivá,“ chválila testerka Klarcenka.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat