Úklid na poslední chvíli. Stačí znát pár osvědčených triků

19.12.2018 | Bydlení a design

Vánoce jsou za dveřmi a vy prostě nestíháte, takže představa o vysmýčené domácnosti se vám pomalu rozplývá před očima? Nezoufejte! Jednak budou svátky i bez naklizeného bytu, jednak lze poklidit i s minimem času. Stačí znát pár triků a mít po ruce šikovné pomocníky. Třeba Sadu pro velký úklid 9v1 od Viledy, kterou v rámci testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze.

Zkratky k uklizené domácnosti

Srst čtyřnohých mazlíčků, k tomu vlasy v koberci a věčně ucpaný vysavač. Taky vás to dohání k šílenství? Vklouzněte do gumových rukavic a máte po starostech. Jejich textura zařídí, že se na ně všechno hezky nalepí a vy chomáče jen vezmete a hodíte do koše. Bez nervů!


Řešení pro každý povrch i každou nečistotu? Má je Sada pro velký úklid 9v1 od Viledy, která obsahuje nejen mop, ale celou řadu houbiček a hafříků!

Zbyla vám půlka citronu? Máte dvě možnosti. Buď si ho vyždímejte do čaje, nebo se v momentě zbavte připečených nečistot v troubě. Asi není co řešit… Pár kapek nakapejte do jedlé sody a přidejte trochu octa. Vznikne pasta, která po chvilce působení zničí pozůstatky všech večeří za poslední dobu.

Jak zařídit, aby se skleněná varná deska pořád leskla a po rozlití omáčky nelepila jako blázen? Až ji příště budete čistit, přetáhněte ji ve finále trochou vosku na auta. Zní to bláznivě, ale výsledek vás překvapí.

A ještě jeden nečekaný pomocník. Lepivý váleček, kterým normálně odstraňujete smítka z oblečení, vám prokáže službu, i co se týče svítidel. Po pár pohybech budou opět čistá a bez prachu.

9 pomocníků pro snadný úklid

Naše testerky se do předvánočního úklidu pustily se Sadou pro velký úklid 9v1 od Viledy. Jak se jim osvědčila?

„Jen co mi byl doručen testovací balíček, neodolala jsem a vyzkoušela jsem kyblík s mopem a musím říct, že to je paráda. Snadné sestavení, ještě snadnější použití. Houbičky jsou taky super a vyzkoušela jsem i hadřík na okna a nestačila jsem se divit, jak je účinný. Myslím, že vánoční úklid bude s touto sadou hračka. Takže kdo ještě váhá, doporučuji pro usnadnění úklidu, JDĚTE DO TOHO S VILEDOU,“ napsala testerka sindyy.


Díky Sadě 9v1 od Viledy je každý úklid snadný a rychlý. Přesvědčily se o tom i naše testerky.

„Výrobky Vileda možem iba odporučiť! Microfibre Colors handričky a houbová handrička skvele sajú vlhkosť a s handričkami Activfibre na okná sa okná umývali jedna radosť! S mopom sa taktiež skvele pracuje, je ohybný a podlaha sa hneď leskne,“ pochvalovala si testerka patricia33.

„Výhra testování této sady mě neskutečně potěšila. Mop je super, snadno se ždímá, kyblík je super lehký. Vileda je skvělá značka, proto mě nepřekvapilo, že všechny hadříky a houbičky fungují přesně jak mají,“ zhodnotila testerka Lucie62.

„Toto testování mě velmi potěšilo, protože značku Vileda mám ráda. A musím říct, že nemám co vytknout. Mop se snadno složí a vytírá se s ním bezvadně, pěkně se dostane i pod nábytek, podlaha je opravdu čistá a bez šmouh. Navíc pěkný a účinný systém ždímání. Mile mě překvapil i hadřík na okna a také houbička PUR active. I když je dost hrubá, opravdu nepoškrábe ani teflon. Mohu jen doporučit!“ chválila testerka pavlarihova.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat