Cibule bez slz a oříšky nasekané během pár vteřin? Jde to

04.04.2019 | Bydlení a design

Krájení a sekání jsou činnosti, bez kterých se žádné vaření nebo pečení neobejde. Ovšem ruku na srdce - jen málokdo by tyto práce označil za své oblíbené. Naštěstí je tu skvělý pomocník! Sekáček 5 Second Chopper od Tefalu totiž během chvilky naseká jakékoli suroviny bez nutnosti špinit (a následně umývat) hory nádobí. Přesvědčily se o tom i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Patentovanou technologii uvedete do chodu jedním zatažením: systém posilovače ve víku v kombinaci se dvěma nezávislými rotujícími noži zajišťuje rychlejší sekání a skvělé výsledky! Sekat můžete všechny druhy surovin včetně těch, které se špatně krájí, jako jsou ořechy, mandle nebo cibule.


Díky patentované technologii sekáčku 5 Second Chopper nasekáte suroviny na požadovanou velikost během několika zatažení.

Převezměte kontrolu a sekejte suroviny přesně tak, jak chcete: čím více zatáhnete, tím více najemno je nasekáte! Výsledky můžete snadno sledovat v průhledné nádobě. Vysoce odolné nezávislé nerezové nože nasekají všechny druhy surovin a poskytují maximální výkon. Nevyžaduje zapojení do zásuvky. Tento sekáček můžete používat zcela kdekoli.

Samozřejmostí je bezpečné použití díky bezpečnostnímu uzavíracímu systému, protiskluzovému dnu a ergonomické rukojeti.

Konečně nepláču

A jak byly s ručním sekáčkem 5 Second Chopper od Tefalu spokojené naše testerky?

S tímto sekáčkem konečně nepláču nad cibulí. Nejen ona, ale mnoho jiných potravin je nasekáno a pokrájeno na požadovanou konzistenci bez nebezpečí pořezání se. Mohu tedy svěřit dětem a dokonce i manželovi! Díky hladkému, pevnému materiálu je nádobka i ostatní vhodné do myčky. Snadné a bezpečné používání. Nezabere mnoho místa díky přiměřeným rozměrům. Příjemný, elegantní design," popsala v recenzi testerka renik.71.

Na tomto kuchyňském pomocníku se mi nejvíce líbí jeho multifunkčnost a také to, jak je skladný a funguje prakticky všude. Pravidelně ho beru s sebou na chatu. Je lehký, z odolných materiálů, které nedrží pachy a barvy potravin, které v něm upravujeme. Velmi snadno se ovládá, a to bezpečně a rychle. Údržba je snadná. Mytí v myčce povoleno. Pěkný, elegantní vzhled a hlavně efektivní funkčnost," chválila testerka lissey.


V sekáčku od Tefalu můžete sekat nejen cibuli, ale také ostatní druhy zeleniny, ovoce, ale i ořechy.

Výrobek je praktickým pomocníkem v kuchyni. Jednoduché sestavení, rychlá údržba, stačí po použití opláchnout, je možné misku i nože mýt v myčce. Zelenina na různé saláty - cibule zelí, jablko, červená řepa, mrkev, celer, okurka - je nasekaná raz dva a to ušetří spoustu času... Připravila jsem i hmotu na játrové a masové knedlíčky, různé druhy pomazámek - prostě široká škála využití," zhodnotila testerka babinka.

Ze začátku jsem k němu byla trochu skeptická a říkala jsem si, že to zvládnu přece i bez tohoto sekáček. Ale hned, jak jsem potřebovala nasekat 3 cibule najemno, a tento sekáček to zvládl za par vteřin, jsem změnila názor. Cibuli jsem rozkrájela na čtvrtky, vložila do sekáčku a po pár zatáhnutí jsem měla hotovo. V sekáčku jsem vyzkoušela ještě ořechy, avokádo, rajčata a okurku a s ničím nebyl problém. Za sebe tedy mohu tento sekáček 100% doporučit!" nešetřila chválou testerka Hammka.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat