Komentáře k článku

Jura 01.05.2019

Manželce jsem dal na auto celoroční Nokiany a na ježdění kolem baráku super, až dojedu sadu taky dám celoroční. Asi to nejni řešení pro lidi co jezdí v zimě do Alp nebo v létě na jih, ale pro naše podmínky jsou moderní celoroční pneu dobrá volba. Mimochodem většina prémiových celoročních mají zimní homologaci takže s nimi můžete legálně i na ty hory v zimě.

Petr 01.05.2019

Je to stejné debilní nápad jako to že by měla být všechny auta žlutá aby byla vidět protože zelená v lesích loukách a tmavá jsou hůře vidět a tím je riziko nehody vetsi apod... Zas je. Byznys pro stát ve forma DPH. A jak účelně zblbnout lidi za účelem rádoby bezpecnosti...ovce budou se státem vždy souhlasit... A až jim stát nařídí třikrát si vytrit rit i když se nevykadi tak to udělají...

Zedon Petr 01.05.2019

Tak nějak to funguje ve všem. Ovce.

Láďa Zedon 04.05.2019

Je vidět že ještě se najdou i chytří lide kteří se nenechají oblbnout a používají selsky rozum.Jsem řidič z povoláni 40 let vím o čem p. hovoří

Zedon 01.05.2019

A co když mám už sjetý zimáky???

Karel 02.05.2019

Hlavní je v kapitalismu zisk a proto je třeba lidi ohlupovat. Na chalupu si vozím palivo sám a do velkého kopce na letních gumách vlek neutáhnu a proto na jednom autě nechávám zimáky se kterými vlek vytáhnu. Nemám auto na závodění, dodržuji bezpečný odstup a když jsem neměl nehodu z vlastní viny za 60 let a to jsme jezdili tak, že mělo každé kolo jiný plášť, je nepravděpodobné, že bych kvůli zimákům havaroval.

Láďa 02.05.2019

O přezouvání gum si myslím dávno že je to jedna velká hloupost. Vy se tady snažíte lidem předkládat fakta proč přezout,ale pravda je jak podle studíí Amerických inženýrů tak ověřenou praxí někde úplně jinde,jsou to vyhozené peníze,ale je to na každém,jak si to udělá.

Láďa Láďa 04.05.2019

souhlasím s tebou jde hlavně o peníze mocipánum.

Václav Rieger 03.05.2019

Jsem celkem průměrný řidič který najede cca do 15.000 Km ročně, nemám sportovní auto a ani nevyznávám sportovní styl jízdy a delší trasu po dálnici jedu cca tak 1x za měsíc. Posledních 30 let jezdím v MPV nebo SUV a to pouze na zimních pneu které co 3-4 roky vyměním za jiné (volím spíše kvalitnější modely). S tímto stavem jsem celkem spokojený a vím i proč. Neřeším nutné nákupy dvou sad pneu či celých kol, neřeším termíny ani čekačky v servisu, neřeším platby za přezouvání či starosti se skladováním či převážením. V zemích kde využívají nejvíce vozidel typu MPV a SUV (USA apod) se našim starostem s přezouváním jen smějí. ;-)

Jirka 04.05.2019

Jasně, ale 2x do roka nechat zvednout auto, sundat kola - převyvážit a zkontrolovat brzdy, kotouče, výfuk a podvozek mi dává smysl. Mám dobré auto, péči a dvoje sady kol si zaslouží. Faktem je, že v létě díky opravám silnic, uzavírkám a zúžením si na litých letňácích s rychlostním indexem V, moc komfortně nezajezdím. Spoluobčany užívající "nákupní tašku" jen kolem komína celoročně na zimácích - chápu :-)

dalibor 31.05.2019

Já jsem se zimními pneumatikami jezdil až do teď, žádné letní jsem totiž už neměl, a tak jsem si nové musel objednat přes https://www.pneuok.cz/ , hned jak dorazí auto samozřejmě přezuju, nebojte :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat