Námořnický styl: Letní klasika, která neomrzí

14.06.2019 | Bydlení a design

Léto už je ve vzduchu, a tak nezbývá než chytit svěží vítr do plachet a hurá vstříc novým dobrodružstvím! Neumíte si prázdniny představit bez svého oblíbeného pruhovaného trička? Zkuste letos obléknout do námořnických barev také svůj interiér. Uvidíte, jak se v něm budou suvenýry z cest krásně vyjímat!

Námořnická paleta

Barvy v námořnickém stylu hrají prim. Dominantní postavení v námořnické paletě zaujímají odstíny modré barvy – od safírově modré, ultramarínové, přes nebesky modrou až k Capri odstínu. Námořnický styl se neobejde ani bez bílé a syté červené barvy. Pro doplňkové barvy se porozhlédněte mezi odstíny šedomodré, světle i sytě žluté, pískové, ale nemusíte se ostýchat ani černé a zlaté barvy.

Námořnické vzory

Pruhy, proužky a zase pruhy! A pak kotvy, kompasy, uzly, lana, majáky, plachetnice, vždyť to znáte. Zmíněné motivy najdete na ložním povlečení pro děti i dospělé, dekoračních polštářích i kuchyňských utěrkách. Barevně sladit můžete také ručníky a osušky, na výlet k vodě si sbalte stylovou deku. Námořnický styl je nadčasová klasika – čistá, jasná, letní a pořád nás baví. Proto se vyplatí věnovat pozornost materiálovému složení výrobků. Syntetiku si domů přes práh nepouštějte. Raději dejte přednost kvalitním bavlněným textilním doplňkům, které jsou stylové, ale zároveň i funkční. Pokud se budete držet doporučení výrobce ohledně jejich údržby, budou vás námořnické doplňky těšit celou řadu sezón!

  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat