Komentáře k článku

David Hájek 02.08.2019

Proč autor téhle úplně nesmyslné slátaniny, ve které ukazuje jenom svoji neschopnost nastudovat skutečnosti o tzv. krátkolebých plemenech vystupuje pod pseudonymem a ne pod svým vlastním jménem? Nechce snad aby všichni věděli, kdo že je ten lenivý blb co papuškuje moudro, které patrně zaslechl někde na srazu spasitelů planety od nějakého intelektuálního giganta typu Auaukačena?

Karel 02.08.2019

Máme mopsíka už pět let a je úplně v pohodě článek je pěkný nesmysl

ovace 02.08.2019

nemám doma mazlíčka

Sandokan ovace 04.08.2019

To děláš dobře,protože mazlíček může být pouze rodina(t.j.manželka,děti,vnoučata atd. !) A pokud někdo chrápe s tou chlupatou stvůrou,tak by měl navštívit "rychle psychiatrické oddělení"!A, potom se stavit u obvodního lékaře,kde ho zbaví vší a ostatního hmyzu

Siraellen 02.08.2019

nemám psa

xxkouckaxx 04.08.2019

autor článku chce asi z a každou cenu šokovat , jinak si to neumím vysvětlit

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat