Komentáře k článku

Lenka 02.10.2019

Měla jsem velmi citlivého kocoura,který když jsem se díky prožitému citovému zranění v noci budila s pláčem,mi dal tolik lásky jako nikdo z lidí.A kočka,kterou jsem pořídila své matce byla vyloženě asistenční tvor a svým mňoukáním mi už předem hlásila,že s maminkou není něco vpořádku.Nedám na kočky dopustit a rozhodně nesouhlasdím s trím,že jsou falešné.

xxkouckaxx 02.10.2019

prostě je to mazel jako pejsek

Marta 01.10.2019

náhodou kočka vycítí u člověka bolest i radost a dokáže se mu věnovat.

aster 01.10.2019

Pokud máte s kočkou opravdu dobrý vztah, není jí lhostejné, když jste smutní - v tom případě kočka přijde a přitulí se, otírá se hlavou, hladí vás packama. Všechny kočky, které jsme kdy měli, nás vždycky bouřlivě vítaly, kdykoliv jsme se vrátili domů po delší nepřítomnosti. Kočka je stejně společenské zvíře jako pes - pokud jsme na zahradě, sedí nebo leží v dohledu. Na rozdíl od psa ale svou náklonnost nedává tak okatě najevo.

Havah aster 02.10.2019

Vřele souhlasím. :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat