Komentáře k článku

Olina T. 28.12.2019

Také občas zatoužím po malé změně v domácnosti a opravdu to nemusí stát moc peněz. Větev z lesa bych si ale asi nepřinesla:) Stačí třeba jen jiné povlaky na polštáře, nová deka na sedačku, nebo jen závěsy. Moc hezké doplńky mají na cellbes.cz. Můžete vybírat barvy i vzory podle ročního období a ceny jsou velmi přijatelné:)

helus 15.12.2019

Každý se snaží mít útulný domov.

Myslím,že je ještě co upravovat,ale jinak je můj domov podle mých představ

Jura 14.12.2019

V práci mám nepřeberně zajímavých druhů dřev, větví, samorostů a taky mně napadlo to doma njak využít, ale i když mám dům ála chalupa stejně se ty věci nikam nehodí. Nápady co se zdají skvělé v hlavě po realizaci njak nezapadají.

aster Jura 15.12.2019

To je právě ten problém - musí se to hodit k věcem, které už tam jsou. Já zas mám na půdě hromadu krabic se spoustou různých šišek a nakonec jsem naši boudu (nenazývám to altánem, protože to skutečně je bouda s grilem, lavicemi a stolem) vyzdobila jen jedním druhem šišek, které jsem postupně i s větvemi dovezla z Chorvatska - manžel sice hučel, že tahám dřevo přes půl Evropy, když ho je u nás v lese dost - jenže tu stříbřitou patinu, jakou mají borové větve na pobřeží díky soli a slunci, u nás nenajdu a nevyrobím...*17*

Siraellen 14.12.2019

hezké

ovace 14.12.2019

krásná inspirace

nea 14.12.2019

Bohužel nejsem kreativní člověk a tak moc nekrášlím.

aster 13.12.2019

Tohle vám připadá jako krásná inspirace - aha - tak to raději půjdu svou cestou...*6*

Mutrmatka 13.12.2019

Souhlasím krásná inspirace, ale parnera nepřesvědčím, že všechnp půjde do krabic a zůstane minimum.

kamila76 13.12.2019

Krásná inspirace!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat