Náladu lze ovlivnit barevností svíček

Příznivci magie různobarevným svícím přikládají při svých rituálech velkou váhu. Ačkoli náš článek nenabízí návod na to, jak si pomocí barevného vosku přilákat budoucího muže nebo tučné konto, barvy a světlo svíček působí harmonizujícím dojmem. A podobně, jak vysvětluje Feng Shui, dovedou různé barvy zacílit na náš konkrétní problém nebo ovlivnit naši náladu.

Bílá

Bílá je barvou čistoty a rovnováhy. Zbavuje úzkostí a strachu, proto je vhodné se jí obklopit, čelíte-li nějakému důležitému životnímu rozhodnutí.

Žlutá

Žlutá barva navozuje přátelskou, veselou a komunikativní atmosféru. Skvěle se tedy hodí jako dekorace stolu, ke kterému hodláte pozvat své přátele. Tato barva působí také na posílení energie. Žlutá svíce se tedy bude hodit, chystáte-li se na nějakou studijní zkoušku a potřebujete se na ni učit.

Oranžová

Oranžová je barvou kreativity. Máte-li tvůrčího ducha, rozhodně by měly být oranžové svíčky součástí vašeho bytu.

Červená

Červená značí odvahu, sebedůvěru a silnou vůli. Představuje také zdraví a tělesnou sílu, lásku, vášeň a sex.

Růžová

Růžová barva podporuje lásku ve vztahu a navozuje správnou relaxační atmosféru. Pastelové odstíny růžové působí proti bolesti.

Zelená

Je barva regenerace a uzdravení, přináší klid a harmonii. Zelená barva má pozitivní vliv na zdraví, napomáhá správné funkci reprodukčních orgánů a posiluje fyzickou energii.

Modrá

Tuto svíci je vhodné zapálit, pokud se potřebujeme zbavit stresu a zregenerovat duši. Pozor si ale dejte, pokud máte nějaké bolesti. Chladné modré odstíny svíček nejsou pro tento účel příliš vhodné.

Černá

Černé svíce v domácnostech často neuvidíte, na každý pád mohou být ale velmi elegantní součástí bytu. Černé svíčky zahánějí negativní události a slouží jako ochrana proti škodlivému jednání druhých.

Fialová

Fialová je podobně jako zelená vhodná k léčení duševních i fyzických problémů a nemocí. Je ideálním pomocníkem k prohloubení meditací a navození rychlého klidu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat