Benefity dražších domácích spotřebičů

Domácích pomocníků máme v dnešní době už plný byt. Přesto bychom se měli zamyslet nad tím, jaký si vybereme, až ten současný doslouží. Ačkoli se moderní technologie leckomu zdají zbytečné, někteří si péči o domácnost rádi usnadní. Až tedy vyrazíte příště na nákupy, porozhlédněte se po zajímavých funkcích, které vám spotřebiče dnes mohou nabídnout.

Samočisticí trouba

Není to úplně novinka, ale přesto dává mnoho zákazníků obchodů s elektronikou přednost obyčejným nebo vestavným troubám, které umějí pouze péct, možná grilovat. Říkáte si, co víc byste měli od trouby chtít? Co takhle aby se sama vyčistila? Jen si vzpomeňte, jak úmorné je drhnutí zapečených zbytků z jejího dna. Trouby s pyrolýzou fungují tak, že pomocí extrémně vysoké teploty spálí veškeré zbytky na prach, který jen smetete do koše.

Odpadkový koš se senzorem

Není nic horšího, než když v průběhu vaření potřebujete vyhodit překážející zbytky do odpadkového koše, jehož víko se zvedá ručně. Kontaminace bakteriemi je v takovém případě téměř jistá, pokud si tedy mezitím neodběhnete vydrbat ruce mýdlem. A přiznejme si, že když spěcháme s večeří, takové věci nás moc nenapadají. Tak co si pořídit koš, na který nemusíte sahat vůbec? Jen se k němu přiblížíte a on se sám otevře. Velmi šikovné především v domácnostech s dětmi.

Robotický vysavač s mopem

Na robotické vysavače už jsme si v domácnostech zvykli. Majitelé tvrdých podlah však jistě zaplesají, když budou moci svůj stroj pozdvihnout ještě o kategorii výše. Robotické vysavače s funkcí mopování jsou sice o malinko dražší než ty obyčejné, ale přijít z práce a nemuset se ohánět ani vysavačem, ale ani mopem, to už za těch pár korun stojí, ne?

Myčka s automatickým otevíráním

Trápí vás flekaté a mokré nádobí z vaší staré myčky? Pořiďte si chytřejší! Myčky s funkcí automatického otevření při sušicím procesu vás s tímto nadále zatěžovat nebudou. Jen tak mimochodem, až si budete pořizovat novou myčku, zkuste hledat modely, které mají možnost nastavitelné výšky košů. Je to velmi užitečná věc.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat