Udělejte si z postele útulné zimní útočiště

Postel se za poslední rok stala příjemným útočištěm, kde někteří z nás mohli najednou trávit i více času. V zimě nás to ale do postele táhne ještě víc. Jak si ji jen s malým úsilím ještě více zútulnit?

Když venku klesají teploty, je doma příjemně. Naše nároky na postele se ale během loňského roku trochu změnily. Nebo lépe řečeno, více vytříbily. Naše útočiště by mělo být především teplé a kdykoli připravené, abychom se do něj zavrtali. Prozradíme vám, jak jen s jednoduchými triky změníte svoji postel na to správné místo na zimní spánek.

Změňte přikrývky

I v zimních měsících by vaše přikrývka měla být prodyšná. Nejlepší volba je přitom deka z prachového peří – krásně zahřeje, a přitom je lehká. Pokud kvůli alergii nebo z přesvědčení prachové peří používat nechcete, existuje na trhu několik kvalitních alternativ.

Změňte povlečení

Zatímco v létě chceme, aby povlečení chladilo a používáme len nebo satén, je v zimě stále oblíbenější flanel. Tato látka je tlustší a těžší a dokáže lépe udržet teplo. A kromě toho je taky báječně měkký a příjemný na dotek.

Rozšiřte zásobu polštářů

Postel už není jen útočištěm pro spánek, ale i pro čtení, filmy nebo surfování po internetu. Abyste svoji postel připravili i na tohle, přidejte do ní několik velkých měkkých polštářů. Bude to vypadat útulně, a navíc s praktickým využitím.

Vsaďte na cibulovou techniku

Více vrstev dokáže totiž lépe udržet teplo a působí tak lépe jako izolace proti zimě. Mějte proto připravenou další deku. Na podzim ji využijete přes den jako vhodný přehoz, v zimě ji použijete jako druhou deku na přikrytí. A vaše postel bude super teplá a útulná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat