Zkrášlete svůj domov: Žaluzie a rolety nejnovějších trendů

Také už vás nebaví věčně prát a věšet záclony, a přesto chcete, aby váš domov působil útulným dojmem? Elegantní žaluzie plisé, praktické látkové rolety, krásné římské rolety a další prvky stínicí techniky dodají vašemu bydlení krásný moderní vzhled bez nutnosti náročné údržby.

Žaluzie plisé nejen do ložnice 

Žaluzie, to je osvědčené řešení, jak ochránit své soukromí, a zároveň vkusně dotvořit interiér. Na rozdíl od klasických záclon jsou takřka bezúdržbové. Hitem ve světě žaluzií se staly žaluzie plisé, které se pyšní nejen vynikajícími užitnými vlastnostmi, ale především krásným vzhledem. Vybrat si můžete z látek mnoha barev.

Co však nejvíce oceníte, to je zvýšená odolnost těchto žaluzií vůči nečistotám, kterou zajišťuje speciální úprava bránící usazování prachu v záhybech látky. Žaluzie plisé lze použít na všechny tvary oken i na velké prosklené plochy. Nejčastěji slouží k zastínění oken v ložnici, v pracovně, ale i v zimní zahradě.        

Římské rolety – pro krásný obývací pokoj 

Snad žádný jiný prvek stínící techniky nezkrášlí Váš interiér tolik jako právě římské rolety. Reprezentativní vzhled je hlavním důvodem, proč patří římské rolety mezi nejoblíbenější interiérové doplňky. Na rozdíl od klasických rolet se římské rolety nenavíjejí, ale skládají směrem vzhůru.

Mezi další přednosti římských rolet patří velice komfortní ovládání (buďto řetízkem, anebo motorovým pohonem v kombinaci s dálkovým ovládáním). Novinkou v ovládání rolet jsou také bateriové motory, které nepotřebují přívod elektrického proudu. Za zmínku rovněž stojí snadná údržba: římské rolety lze dokonce i prát. Na okně římské rolety působí lehce a moderně, čímž dodávají vašem obydlí čistou a svěží atmosféru.

Moderní je také římské rolety kombinovat se závěsy, vytvoříte tak velice moderní a útulné bydlení. Velkou výhodou také je, že si můžete dekorační látku kdykoliv vyměnit. V nabídce jsou exkluzivní vzory v libovolných barvách a stylech. Na své si tedy přijde opravdu každý.

Látkové rolety – ideální do kuchyně a koupelny

Velké oblibě v moderních i tradičních interiérech se rovněž těší látkové rolety. Také tato oblíbená alternativa záclon se vyrábí z nesavého materiálu, který nechytá prach.

Další výhodou je impregnace vůči vodě. Proto představují látkové rolety ideální řešení do prostor se zvýšenou vlhkostí vzduchu, do kuchyně a koupelny.

Možnost volby z bohaté palety různých materiálů umožňuje regulovat intenzitu denního světla od zastínění až po úplné zatemnění. Látkové rolety lze namontovat buď na křídlo okna, anebo nad okno.              
 
Dodejte svému domovu krásný a moderní vzhled a ušetřete si práci. Žaluzie plisé, látkové rolety, římské rolety a další prvky stínící techniky najdete na stránkách www.rolrols.cz
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat