Trendové vánoční dekorace roku 2023

Vánoční svátky se nezadržitelně blíží a my už toužíme vyzdobit si stěny, stoly, schody a okna. Jaké vánoční trendy letos vládnou?

Adventní čas je tady a my se znovu snažíme vyzdobit si svůj domov a rozzářit ho sváteční nádherou. Vánoční výzdoba pomůže dostat se do té správné vánoční atmosféry, ale může dokonce zvednout náladu. Proto je více než důležité, abyste neztráceli čas a rovnou se pustili do vánočního zdobení a vyšperkování svých domovů. Nejlepší začátek je připravit si zimní punč, pustit si svůj oblíbený vánoční playlist a dát se do toho!

A pokud chcete jít s dobou, máme pro vás ty nejdůležitější vánoční trendy pro rok 2023!

Elegantní klasika: Minimalistické adventní věnce

Adventní věnce jsou letos moderní ve stylovém provedení z kovu a přírodní zeleně. Stoly letošní Vánoce vyzdobte ve skandinávském stylu v přírodních barvách. Pokud nemáte barvu, můžete minimalistické věnce ozdobit několika větvemi eukalyptu nebo použít zlaté akcenty. To dodává vzhledu trochu tepla.

Retro detaily: Rustikální prvky

Adventní věnce čistých linií můžeme báječně rozbít rustikálními prvky: dekorativními předměty, jako jsou postavičky Louskáčka nebo držák na svíčku ve vintage vzhledu, ideálně ze stříbra v hravém designu – tak jak to dělávala naše babička. 

Nadčasové tóny: červená se setkává se zelenou

Pokud jde o vánoční trendy v roce 2023, barvy budou klasické: Letos je obzvláště oblíbená kombinace červené a zelené. Tmavé, syté tóny jako třešňová nebo karmínově červená a borovice nebo lahvově zelená vytvářejí letos stylovou sváteční atmosféru. Prostřete v těchto jednoduchých, ale velmi elegantních barvách stůl, ozdobte vánoční stromeček nebo třeba zvolte balicí papír. Pokud jde o vzory, zvolte ty stejně klasické – kostkované nebo pruhované ladí k červené a zelené obzvlášť dobře.

Zdroj: www.goodhousekeeping.com/uk/christmas/a34051559/john-lewis-christmas-decoration-themes/






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat