Nazdobte si stromeček podle chuti!

02.12.2013 | Bydlení a design

Jedlička, smrček, borovice nebo ten umělý. Ano, řeč je o vánočním stromečku, který bude již brzy opět zdobit téměř každou domácnost. Jistě na něm nebudou chybět ozdoby mnoha druhů a barev, baňky a řetězy, ale také vánoční kolekce, které potěší kdejakého mlsouna.

Pro tradiční české Vánoce jsou vánoční kolekce nepostradatelnou součástí. Vánoční výzdoba totiž musí nejen dobře vypadat a vonět, ale také chutnat, aby člověk potěšil všechny své smysly. Aby kolekce hezky ladily s výzdobou, připravil ORION pestrou škálu čokoládových kombinací hned ve čtyřech barevných provedeních – vánoční kolekci Modrou, Červenou, Zlatou a Stříbrnou. Vánoční čokoládové kolekce však nejsou tím jediným zpestřením vánoční výzdoby, kterou můžou mlsouni postupně „uzobávat“. 

Pokud byste rádi na stromečku našli třeba oblíbené příchutě čokoládových tyčinek Milena, Kaštany a Kofila, je právě pro vás určena ORION Kolekce oblíbených chutí s plněnými čokoládovými bonbony. Chcete-li však zůstat u tradiční sladké výzdoby, určitě vás potěší ORION Vánoční kolekce mléčná figurková. Figurky ve vánočních tvarech perfektně doplní výzdobu každého stromečku. Zapomínat nesmíme ani na ty nejmenší. Těm udělá velkou radost ORION Vánoční kolekce dětská.

Mléčná čokoláda ukrývá praskající náplň, která způsobí výbuch na jazyku. A pokud je váš stromeček příliš malý a další dobroty se vám na něj už nevejdou, sladkosti v obalech s vánoční tematikou ozdobí i vánoční stůl. Tradiční příchuť vánočního cukroví a koření na vás čeká při mlsání ORION Salonek s příchutí Margot perník. Mezi nejoblíbenější chutě Vánoc patří i ORION Arabesky polomáčené, které zajímavě spojují kombinaci ovoce a čokolády.

S ORION budou vaše Vánoce letos ještě zářivější. Za nákup jakýchkoli vánočních produktů ORION v hodnotě 149 Kč na vás čeká originální zářící vánoční ozdoba Orion. Ta se hodí nejen na stromeček, ale i do okna. Posviťte Ježíškovi na cestu, a nezapomeňte mu na stromečku pro radost nechat kousek čokolády z vaší vánoční kolekce. Svítící ozdobu můžete získat od 15. 11. 2013 ve vybraných obchodních řetězcích.

Více informací hledejte na www.hvezdaorion.cz a na Facebooku.
Kromě toho právě v těchto dnech probíhá na našem serveru fotosoutěž o nejkrásněji ozdobený vánoční stromeček. Pošlete nám fotografii svého nejlépe ozdobeného stromku z předchozích let a podívejte se na Ježíškovu cestu na Božím Daru.
Do soutěže vstoupíte ZDE
.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat