Komentáře k článku

Lenka 09.05.2019

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, jak už se konečně nadobro zbavit mravenců?

Klaudie Lenka 10.05.2019

Mravenců je spousta! Já jsem se s nima trápila minulou sezónu, vyzkoušela jsem spoustu přípravků, ale vždy jsem je pak měla někde jinde, pak jsem v Obi narazila na mravenčí bufet, díky kterému jsem se mravenců nadobro zbavila.

Ignác 05.05.2014

I na spoustě podobných stránkách čtu jak mravenci nesnášej bazalku. Jednu doma máme a jediný co vidim je jak na ní (a na ničem jinym) chovaj nějaký breberky (puklice v tomto případě), takže jestli ostatní "triky" fungujou stejně dobře tak myslim že můžem rovnou začít mravence zaříkávat. ;)

Martin 03.03.2014

Ahoj, tady jsem našel pár tipů jak s mravenci zatočit tak se zkuste mrknout :) http://www.hubenimravencu.cz/

Michaela19 24.04.2012

Ahojky dámy, me poradila babicka dat do vicka od zavareniny kyprřící prášek a polejt ho trochou jarem. Oni se toho nazerou a pak nabobtnaj a prasknou... :) zabira to alespon na ty nase mravence.);-)

FRANTIŠEK 24.03.2011

MRAVENCI V KREDENCI:bohužel s něma bojuji už5let ,a nic,pastě snědli,chemie to nemluvím,a babské rady nepomáhaj,jedině se odstěhovat a majiteli,byt zapálit....*2**1*

Lenkas 09.09.2010

K nám se nastěhovali a nevíme jak s nimi ven.Už si hledáme nové bydlení,poněvadž nás vystěhovali.;-)*1*:-)<3:-P>:(

Caradac 29.07.2010

Vylezou proste zas tím čím se tam dostali, tedy hadicí - to bys je musela hned po vysávání vynést - vysavač zpětný ventil nemá. Navíc pokud jsou papírový pytlíky, je i možnost že se ven prokoušou.:-p

sarka 28.07.2010

Je pravda,že mě se jich podařilo zbavit po trvalém a neúnavném boji zhruba za 7-8měsíců.Vydatně pomohly tzv pastičky s jedem který nehubí hned,ale až po nějaké době a navíc garantují zahubení celé populace teda mravenčí,která se u vás zabydlela.Už jen tím,že mám doma psa i kocoury a nějak je krmit musím nespadám do kategorie nenechat nikde ani drobeček naopak zde pro ty mrňavý mrchy byla hojnost.

Simush6 28.07.2010

ten vysavač mě pobavil XD fakt originální :-D

Michaela 19 Simush6 24.04.2012

Mno ten vysavač teda nic moc..naopak ti pak budou lest z vysavace:D

Šíša 28.07.2010

Hehe, vysavač je super tip, ale má to jeden háček, po chvíli z něj ty mrňavý potvory začnou vylézat... Netuším, jak našly cestu, ale zjišťovat to radši ani nechci *4**4*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat