Komentáře k článku

Šíša 28.07.2010

Hehe, vysavač je super tip, ale má to jeden háček, po chvíli z něj ty mrňavý potvory začnou vylézat... Netuším, jak našly cestu, ale zjišťovat to radši ani nechci *4**4*

Simush6 28.07.2010

ten vysavač mě pobavil XD fakt originální :-D

Michaela 19 Simush6 24.04.2012

Mno ten vysavač teda nic moc..naopak ti pak budou lest z vysavace:D

sarka 28.07.2010

Je pravda,že mě se jich podařilo zbavit po trvalém a neúnavném boji zhruba za 7-8měsíců.Vydatně pomohly tzv pastičky s jedem který nehubí hned,ale až po nějaké době a navíc garantují zahubení celé populace teda mravenčí,která se u vás zabydlela.Už jen tím,že mám doma psa i kocoury a nějak je krmit musím nespadám do kategorie nenechat nikde ani drobeček naopak zde pro ty mrňavý mrchy byla hojnost.

Caradac 29.07.2010

Vylezou proste zas tím čím se tam dostali, tedy hadicí - to bys je musela hned po vysávání vynést - vysavač zpětný ventil nemá. Navíc pokud jsou papírový pytlíky, je i možnost že se ven prokoušou.:-p

Lenkas 09.09.2010

K nám se nastěhovali a nevíme jak s nimi ven.Už si hledáme nové bydlení,poněvadž nás vystěhovali.;-)*1*:-)<3:-P>:(

FRANTIŠEK 24.03.2011

MRAVENCI V KREDENCI:bohužel s něma bojuji už5let ,a nic,pastě snědli,chemie to nemluvím,a babské rady nepomáhaj,jedině se odstěhovat a majiteli,byt zapálit....*2**1*

Michaela19 24.04.2012

Ahojky dámy, me poradila babicka dat do vicka od zavareniny kyprřící prášek a polejt ho trochou jarem. Oni se toho nazerou a pak nabobtnaj a prasknou... :) zabira to alespon na ty nase mravence.);-)

Martin 03.03.2014

Ahoj, tady jsem našel pár tipů jak s mravenci zatočit tak se zkuste mrknout :) http://www.hubenimravencu.cz/

Ignác 05.05.2014

I na spoustě podobných stránkách čtu jak mravenci nesnášej bazalku. Jednu doma máme a jediný co vidim je jak na ní (a na ničem jinym) chovaj nějaký breberky (puklice v tomto případě), takže jestli ostatní "triky" fungujou stejně dobře tak myslim že můžem rovnou začít mravence zaříkávat. ;)

Lenka 09.05.2019

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, jak už se konečně nadobro zbavit mravenců?

Klaudie Lenka 10.05.2019

Mravenců je spousta! Já jsem se s nima trápila minulou sezónu, vyzkoušela jsem spoustu přípravků, ale vždy jsem je pak měla někde jinde, pak jsem v Obi narazila na mravenčí bufet, díky kterému jsem se mravenců nadobro zbavila.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat