Recept na domácí štěstí. Co si pořídit domů? Vaše znamení napoví!

Čím by se člověk měl oklopit, aby mu bylo dobře, hýřil energií a cítil se ve svém domově uvolněně a spokojeně? Pro každé sluneční znamení platí něco jiného! Které kameny, zvířata nebo květiny se hodí právě pro vás? Tipy podle Dagmar Kludské změní váš život!

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Praktickému Beranovi dělá dobře karafiát, tulipán a šeřík, z kamenů ho nadchne rubín, granát, diamant a ametyst. Co by měl chovat? Psa a ovce. Jakožto obdivovatel volnosti bude snít společně se vzletem vlaštovky nebo orla. S uvedenými se nikdy nebude nudit, stejně jako oni s ním.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Býk vnímá všemi smysly a obdivuje domov i přírodu. Obklopit by se měl slunečnicí, modřínem, dubem či větvičkami vrby ve váze. Jelikož ho vnitřně uklidňuje přítomnost achátu, jaspisu, onyxu a smaragdu, není od věci nechat tyto kameny položené třeba na nočním stolku. A ideální společníci? Holub, koza, kráva nebo bažant.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Blíženec. Trochu snílek, trochu flegmatik s hlavou v oblacích. Doma by měl mít bylinky. Máta, tymián a meduňka jsou to pravé. Pokud se dívá na pomněnky, pookřeje. Souzen mu je opál, safír, achát, diamant či malachit. Ve společnosti papouška se cítí dobře. Mravence a vosy nezabíjí.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Tomuto vodnímu znamení dodává energii bříza, konvalinky, dýně a rozkvetlý mák, na který je obzvlášť hezký pohled. V interiéru by neměl chybět opál, topas, smaragd, selenit či křemen. Pro mazlení je ideální kočka, pro relaxaci ptačí voliéra či akvárium s rybkami. Už ho máte?

Lev (24. 7. až 22. 8.)

Co dát do vázy, aby Lvovi bylo skvěle? Sem s růží, slunečnicí a pivoňkou! Dekorace z granátu, ametystu, diamantu a jantaru prokáže velkou službu v oblasti duševních sfér a regenerace sil. Společníci Lva by měli být originální. Hovoří se o pávovi, tygrovi, lvovi či jaguárovi, kteří jsou však značně nepraktičtí, takže taková kočka, třeba britská modrá, by měla stačit.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Toto zemské znamení čerpá energii z přírody a potřebuje mít doma aspoň jeden kousek z ní. Na zahradu patří borovice, hyacint a levandule, bez bylinek to také nepůjde! Každá Panna by měla mít něco ze safíru, jantaru, smaragdu či achátu. Blízko má k psům i některým druhům ptáků.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Na zrozence ve znamení Vah působí pozitivně lilie, šípková růže nebo azalka. Aspoň jedna dekorace, doplněk či upomínka z cest by měla být z tyrkysu, safíru, berylu či diamantu. Za ideálního společníka se považuje pes či nějaký ptáček.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Energický Štír s jasnou vizí ocení narcis, cypřiš, cedr či jeřabinu, pozitivně na něj působí opál, topas, granát a smaragd, společnost by mu měl dělat pes či rybky v akváriu. Přece jen je jeho živelem voda…

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Střelec. Kdyby mohl, pořád by cestoval! Z výletů nechť si přiveze něco z tyrkysu, ametystu, granátu, jantar nebo safíru. Až si doma v klidu sedne (tedy v relativním klidu), uklidní ho pohled na dub, buk, lípu, vavřín nebo mák. Náklonnost psa je k nezaplacení.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Sedmikráska a topol. To je to pravé pro Kozoroha, který ocení i granát, jantar, onyx či rubín. Domácí pohodu dotvoří pes, koza či želva. S nimi si bude připadat opravdu domácky.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vodnář si potrpí na duchovní věci, a když jsou navíc vyrobeny z diamantu, akvamarínu, safíru nebo opálu, jeho srdce zaplesá dvojnásob. Toto vzdušné znamení by se mělo obklopovat tulipány, narciskami a rozmarýnem.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Zrozenci ve znamení Ryb patří ke sběratelům, tedy rádi si schovávají věci jen ta na památku. Je mezi nimi nějaká z topazu, akvamarínu, červeného korálu nebo ametystu? Je to jedině dobře! Stejně jako přítomnost olše, jasmínu, máku, petrklíčů a rybiček i psa.

Tak co, uděláte si i vy domov harmoničtější?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat