7 trendů pro váš byt, které jsou letos IN!

Nemyslete, že módní trendy jsou výsadou oděvního průmyslu. I zařizování bytů či domů každým rokem vládnou směry, které jsou zkrátka in.

A pro rok 2015 mezi ně patří:

1. Světlé dřevo

Ať už na nábytku nebo na podlahách, světlé dřevo je prostě klasika, která nestárne. Opticky zvětšuje prostor, prozáří ho, byt díky němu působí mnohem útulněji.

2. Pojízdný barový stůl

Je nejen skvělou dekorací, která skvěle vypadá, zvláště když jsou na něm vyskládány nejrůznější lahve a sklenky, ale díky mobilnosti je i praktický. Pravda, pro rodinu s dětmi asi nebude tím pravým, ale jinak je ideálním doplňkem.

3. Mosaz

Mosazné prvky v kuchyni nebo dekorační předměty vyrobené z tohoto kovu dodají bytu nádech nostalgie, ale také luxusu.

4. Mramor

Pravda, ten si asi nemůže dovolit každý, ale mramor zůstává trendem i pro tento rok. Třeba jako obložení nebo součást kuchyňské linky či barového pultu.

5. Parkety

Staré dobré parkety jsou další klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Nemusíte je ale pokládat jen na podlahu, úžasně vypadají i na stěně jako obložení. Působí elegantně, ale přitom mají rustikální nádech.

6. Tradiční květinové vzory

Jsou trendem, který se čas od času vrací. Závěsy, povlečení, ale i tapety. Vypadají romanticky a v kombinaci s moderními prvky působí velmi elegantně (i když by to člověk na první pohled neřekl).

7. Černá v kuchyni

Kuchyňská linka v tradiční bílé nebo ve dřevě? Zkuste ji v černé! Je spíše do přirozeně světlých bytů, kde skvěle vynikne.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat