Potřebujete oživit vaši ložnici? Vsaďte na nové přehozy přes postel

02.11.2010 | Bydlení a design

Přehoz přes postel představuje nejen účinnou ochranu vaší postele a ložního prádla před prachem a případným znečištěním, zvláště pokud postel používáte i během dne, ale zároveň je ideálním dekoračním prvkem.

Přehozy přes postel v nejrůznějších barvách a vzorech umožňují perfektně sladit vaši postel s ostatním interiérem.

Vyberte si z nepřeberného množství, můžete si vybrat od klasicky bavlněných až po luxusní saténové či hedvábné. Stejně jako ložní povlečení, můžete vybrat také přehozy přes postel v podobných barvách, a sladit tak celou ložnici.

Máte-li rádi změnu, nový přehoz přes postel nabízí nápaditý a levný způsob, jak osvěžit váš pokoj novými barvami či vzory. Ideální jsou rovněž do dětských pokojů, aby si vaše děti mohly bez starosti hrát i na posteli.

Díky barevným kombinacím a nespočtu vzorů ve formě pohádkových motivů, květin či autíček a vlaků na dětských přehozech se dětský pokoj i oči vašich dětí rozzáří. Umožněte jim splnit si sen a nechte je „přistát“ na letišti v podobě přehozu přes postel.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Tagliatelle s hráškem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat