Elegantní řešení: Stojan na noviny a časopisy

29.09.2010 | Bydlení a design

Také se vám doma neustále hromadí, noviny, časopisy či letáky? Řešením je stojan na noviny a časopisy. Pomůžeme vám se zorientovat, jaké jsou na trhu.

Nemáte čas si přečíst noviny či časopis, ale vyhodit jej ještě nechcete, protože je tam článek, který si chcete určitě přečíst? Stejně tak nevyhazujete letáky, dokud je akce aktuální? Kupte si stojan na noviny a časopisy. Na trhu je nepřeberné množství tvarů a materiálů. Můžete jej koupit třeba jako dárek manželce, která si pořád donekonečna listuje svými oblíbenými rubrikami.

Přírodní materiály

Ty jsou moderní vždy. Tím nic nezkazíte. Nicméně vždy musíte stojan vybírat tak, aby se hodil k vašemu interiéru. Pokud máte ultramoderní nábytek, určitě si nekoupíte stojan z ratanu. Ten, či dřevěný je ideální pro romanticky laděné interiéry.

Moderní interiér

Ten si žádá moderní materiály a originální design. V tomto případě se hodí například kombinace skla a kovu či jen kovový.

Pro milovníky originality

Pokud se nespokojíte s klasikou, můžete zkusit netradiční kombinace. Jak by se vám líbila například kombinace kovu a kůže? Nebo držák ve tvaru kočičky? Určitě je to originální nápad.

Retro

Možná vzpomínáte s nostalgií na stolek, který stál v obývacím pokoji vašich rodičů či prarodičů. Taky by se vám takový líbil? Žádný problém. Napodobeniny starých výrobků, retro, je stále oblíbenější, není proto problém sehnat v retro stylu i novinový stojan.

Nesmrtelný plast

Nerozbijete jej, dá se skvěle čistit, je lehký a levný. Pokud vybíráte věci i z ohledem na praktičnost, je pro vás plast skvělým řešením. I z tohoto materiálu se vyrábí hezké a zajímaví kousky.

Ceny

Záleží na tom, z jakého materiálu si vyberete a zda si například nechcete nechat vyrobit kousek na zakázku. To si pak připravte i několik tisíc korun, jinak si vystačíte i s pár stokorunami.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat