Komentáře k článku

rudý 12.04.2017

Naše holka taky ze zkumavky...začla chodit do školy a blbá jako dub. Její rodiče dělají že se nic neděje. Oslové

offroad 05.04.2017

Muj kámoš z Plzně má tak nějak skoro nechtěně taky tři a taky zrovna holky. Ta jeho si je v pomatení smyslů nechala nasázet a on je teď má hlídat. No nevypadá, že by ho to bavilo. A haranti to poznaj, žes je tak moc asi nechtěl.. Nebyli udělaný z lásky. Co mu řeknou až to zjistěj ?

Michael 02.04.2017

* Chápu velice dobře řadě manželství mít vlastní dítě získané přirozenou cestou a tím naplnit smyl života a umělé oplodnění je jednou z posledních možností. Nicméně si myslím, že slova doc. Gagneux nejsou lichá a je potřeba se zamyslet, zda si zde nehrajeme trochu na Boha. Vědá sice pokročila, ale dosud známe pouze stále nepatrnou část tajemství života. Proč nehledat snažší i když ne bezproblémovou cestu -oadopci. Kolik dětí zůstává odložených v ústavech aniž by kdy poznaly prostředí skutečné rodiny? Neudělali bychom pro tyto děti dobrý skutek?

Milada Michael 02.04.2017

Jsme sice věřícimi, ale nikoliv bigotní. Svou víru spíše prokazujeme svým příkladem a nikoliv otlačováním kolen při modlitbách v kostele. Měli jsme dvě možnosti, a to oplodnění in vitrio nebo adopci. Rozhodli jsme se i přes veškeré obavy rodiny i přátel pro přirozenější adopci. Myslím, že je málo rodičů kteří dali svým dětem tolik lásky a děti, které by tuto lásku tak vrátilo. Máme dnes milovanou a milující dospělou dceru, která nam vždy dělala radost a dala tři vnoučata. Nikdy, nikdy nebudeme dost děkovat "Prozřetelnost" za toto naše rozhodnutí.

Josef 02.04.2017

Šedý text na bílém pozadí mohl vymyslet a trvat na něm i přesto, že mnoha lidem vadí, mohl jenom ZABEJČENEJ IGNORANT, který nedokáže přiznat chybu. K článku: Žena, když chce uspokojit svůj mateřský pud, je ochotna učinit cokoli, i kdyby jí ta živá hračka měla vydržet třeba jen 20 let a pak zemřít. Riskne cokoli, obětuje cokoliv, kohokoliv. Ta potřeba tu prostě je, je tady teď a co bude pak, není pro ni důležité. Najde si jakoukoliv výmluvu, odůvodnění. Upřednostní svůj "zájem" i před zájmem toho dítěte. A před varováním strčí hlavu do písku jak pštros. Někteří muži to mají podobně, i když z trochu jiných důvodů (dáno biologicky) Samozřejmě, že vše, co je proti přírodě, je špatné a spolehněte se nato, že se to lidstvu vymstí!

denisa 31.03.2017

Nikdo neví , co bude z umělých dětí v budoucnu. Zatím je to jen byznys na zoufalcích. U sousedů maj taky hned tři holky. Dokonce dvě jsou dvojčata. Je to umělý hnus, už teď jsou všechny mimo a je to vidět . Jenom jejich máma dělá , že je vše OK. Chudák. ženská.

saša 31.03.2017

Můžu se přidat, máme v rodině hned tři. Jsou fakt hodně jiný, jakoby neměly duši. Jsou to samé holky. Vypadají sice celkem hezky , ale jenom na první pohled. Jsou jak bioroboti. Čím jsou starší tím je to víc vidět.

Ája saša 24.04.2017

a v tvojí hlavě jako v pořádku??? Bioroboti???? Děti z IVF když se podaří jsou úplně normální!!! Možná normálnější, než řada přispěvatelů tady...

Jan Hubený 26.03.2017

No nevím jestli mám dostatek informací,ale ještě jsem neslyšel, že by se při umělém oplodnění rodily děti s autismem a pod.

skarlettka Jan Hubený 26.03.2017

Ale ano, pokud žijete v lékařském prostředí, tamse o mnohých problémech ví. Ale nemluví se o nich, protože jde o obrovskou komerci.

Jan Hubený 26.03.2017

Proč ten chytrolín kazí radost rodičů,krásných a chytrých děti?

skarlettka 25.03.2017

a mimo nekvalitní selekci u těchto dětí, jsou statisticky prokázány některé choroby, které se u nich vyskytují častěji než v běžné populaci, předčasné porody a poškození nezralých plodů...Je toho moc a člověk by se měl zamyslet nad tím, jestli opravdu chce s těmi riziky život tímto způsobem předávat dál.

BH 24.12.2016

Lidstvu tím nic nehrozí. Těch žen, které otěhotní přirozenou, cestou stále přibývá.

BH 24.12.2016

Lidstvu tím nic nehrozí. Těch žen, které otěhotní přirozenou, cestou stále přibývá.

Zuzka 20.12.2016

V přírodě se taky nemnoží uměle, takže tyhle hokuspokusy navždy zatrhnout. Umělé oplodnění je hnus. Když to nejde normálně, tak holt děcka mít nebudu.

Vilda 15.12.2016

Rozmožovat se ve věku žen kolem dvacítky. 2 roky před klimakteriem už se moc nedaří

milan Vilda 25.12.2016

Je jasné,že když žena rodí v 35 a více letech,pak vzhledem k tomu,že za několik málo let už nebude schopná reprodukce,už nemohou být její orgány tak funkční...i když jsou schopny plození! Ideální je když žena rodí v prví třetině svého života!

Jiří 12.12.2016

Z umělého oplodnění se tu stal strašák, přitom to, že díky císařským řezům si podřezáváme stejnou větev už pěkně dlouho si ani neuvědomujeme. Zanedlouho nastane čas, kdy přirozený porod nebude možný, protože už odhadem nejméně 800 let kazíme vlastní genom touto nenápadnou formou, kdy posíláme dál gen úzkých boků, se kterým by jinak příroda zatočila dost krutě a to pro oba zúčastněné.. nyní jsme cca na 16%, ovšem do 20ti let to může být kolem 50% a postupně ženy ztratí schopnost řídit přirozeně zcela a to nejen kvůli tomuto genu, ale i kvůli předpokládanému vývoji kostry jako celku díky vzpřímené chůzi. Tak jako tak budeme čím dál tím více odkázáni na pomoc odborníků.

Jiří Jiří 12.12.2016

Samozřejmě ne řídit, ale rodit přirozeně. Predikce zadávání textu je potvora..

Michal Jiří 14.12.2016

A co byste navrhoval? Když nejde porod přirozenou cestou, tak necháme zemřít matku i dítě?

heenna 11.10.2016

novinka teda

Alena 16.09.2016

Není to blbost ani idiot. Vědci už prokázali, že pasívní kouření nepoškozuje zdraví téměř vůbec. Vedlejší účinky léků můžou zabíjet víc a taky se to děje a je to prokázané. Prostě medicína není o zdraví ale o penězích...

mili 15.09.2016

Nejsou lidi?? Je přelidněno?? Bude se žit do 150??

Jan 14.09.2016

Je neskutečná pí..čovina.

milan Jan 25.12.2016

Že tomu nerozumíte vy,neznamená,že je to nesmysl....Mimochodem bych vám kdybych mohl ,zakázal přístup k debatám...Sprostý umí být každý hlupák....

A. S. Pergill 13.09.2016

Děti ze zkumavky a z umělého oplodnění jsou "vymodlené" děti starších rodičů, velice často hýčkaní jedináčci. Pokud experiment toto nevzal v úvahu (jakože zřejmě ne), tak to není věda ale pavěda.

Biochemik 13.09.2016

Co je tohle za nesmysl? *21* Jaký chemický roztok? Všechny embrya se vystaví spoustě spermií, nejde v podstatě ani fyzicky vybrat jen jednu. Všechny embrya se kontrolují a vybere se to, které je geneticky zdravé. Stejně tak se nemáčí v žádném "chemickém roztoku", ale prostě ve fyziologickém roztoku, který je co nejpodobnější přirozenému prostředí těla. Proboha proč tady píšete takové žvásty a strašíte? Zjistěte si napřed pořádné informace a necitujte jednoho senzacechtivého idiota který v tom má nějaké osobní zájmy, i když je to podle vašeho nadpisu "věděc". Jedete na módní vlně popírání vědy a užitečných a bezpečných technologií co? Ještě řekněte že jste proti vakcinaci a víme na čem jsme. >:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat