Vzepřela se osudu: Holčička měla umřít pár týdnů po porodu, ale pak... (FOTO)

Malá Abigail Jones je úžasné miminko, kterému osud do života nadělil velmi těžký úděl, ale především milující a úžasné rodiče.

Abigail se loni na sklonku léta narodila s Downovým syndromem, ale bohužel také s nádorem na mozku. Verdikt lékařů ihned po jejím narození zněl jasně: tumor není možné ani operovat, ani léčit pomocí chemoterapie, holčička bude žít maximálně několik týdnů.


Rodiče malé Abigail se rozhodli vzít si miminko domů a poskytnout mu ve spolupráci s dětským hospicem tu nejlepší možnou péči, která jejich dcerušce oněch pár týdnů zajistí konec života bez bolesti a utrpení.

Malou Abigail zahrnovali láskou a nehnuli se od ní ani na krok. Právě tehdy vznikla série velmi krásných a dojemných fotografií, na kterých je vidět, jak dcerku milují a rozmazlují nejen oni, ale i její starší sestřička.

Navzdory zdrcujícímu rozsudku lékařů v porodnici se Abigailini rodiče nevzdali, a když viděli, že jejich dceruška prospívá navzdory své diagnóze, rozhodli se vyhledat ještě druhý názor odborníka.

A potkali doktora Alana R. Cohena z Bostonské dětské nemocnice, který byl přesvědčen o tom, že osud malé holčičky nemusí být zpečetěn.

Ačkoli se nádor na Abigailině mozku stále zvětšoval, rozhodl se pro operaci. A malá bojovnice se také nevzdala.

Zákrok zvládla bez komplikací a dnes už je zase doma v péči svých rodičů. Doktor Cohen je přesvědčen, že by se tumor již neměl vrátit, a tak má Abigail podle všeho velmi dobrou prognózu do dalšího života!






Celkem 17 komentářů

heenna
11.10.2016
snegurka
28.09.2016
moniika
20.04.2016
verrca
07.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat