6 věcí, které musíte vědět, když se vám narodí holčička

Stala jste se maminkou dcerky? Pak vás čeká nádherné období, které s sebou nese obrovskou zodpovědnost. Co je dobré vědět?

1. Budete jejím vzorem, hrdinkou, nedostižnou a dokonalou královnou

Tedy alespoň v prvních letech života. Maminka je pro dceru idolem, ke kterému vzhlíží. Maminka je pro ni tou nejkrásnější, nejhodnější, nejdokonalejší bytostí. A na to bychom měly jako matky pamatovat – můžeme svým holčičkám mnohé předat.

2. Vždycky vás pozoruje a vnímá

S prvním bodem souvisí ovšem ještě jedna věc – vzhledem k tomu, že jste tak velkým vzorem, znamená to, že si dceruška moc dobře všímá všeho, co říkáte a děláte. Bohužel to platí i v ty dny, kdy se vám nic nedaří, jste ve stresu a nejste zrovna tím nejdokonalejším modelem…

3. Budete to jednou vy, kdo jí bude pomáhat se zlomeným srdcem

Kam se hrabou kamarádky – jen co přijde první zklamání v lásce, budete to vy, kdo bude muset pomoci vaší holčičce překonat smutek. Paradoxně i tak těžký okamžik významně přispěje k vašemu vztahu.

4. Budou chvíle, kdy vás „nebude mít ráda“

Tedy v přeneseném slova smyslu, ale zkrátka přijdou dny, kdy se z nejoblíbenější a nedotknutelné bytosti proměníte v očích své dcerušky ve zlou čarodějnici (jen počkejte, až jí ve třinácti zakážete přespat u „kamaráda“ nebo zůstat venku do půlnoci). Jen si vzpomeňte na sebe a svou maminku. Tyhle okamžiky do vztahu matka – dcery také patří. Nebojte, překonáte je!

5. Budete první na telefonu

I když se vaše holčička osamostatní, stejně pro ni budete dlouho tou první, komu zavolá, když bude potřebovat pomoc nebo poradit „do života“. I dospělé dcery potřebují mámy. Tak to je.

6. Zůstanete kamarádky až do smrti

I když už se třeba nebudete tak často vídat nebudete vysedávat každý den na telefonu, stejně si vaše dcera vždycky bude pamatovat všechny ty okamžiky, které s vámi prožila. A vy také. Zkrátka vaše mateřská láska dostane novou dimenzi – budete ty nejlepší kamarádky!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat