Nejlepší chůva? 75kilový pitbul! (VIDEO)

Poslední dobou plní média spíše smutné zprávy o útocích psa na dítě, jež nezřídka skončí tragicky. Následující video vás ale přesvědčí, že při správném výcviku není třeba se psů bát!

Majitelé největšího pitbula na světě, který dostal příznačné jméno Hulk, jsou zkušenými cvičiteli psů. Jejich firma se specializuje na trénink a výchovu elitních psích hlídačů a obranářů, kteří slouží u policie, ale také chrání nejrůznější celebrity či významné podnikatele.

Před nedávnem se Marlonovi and Lise Grennanovým narodil druhý syn Jackson. A dvojice se rozhodla ukázat, že i když se jejich 75kilogramový mazlíček Hulk dokáže v rámci výcviku proměnit ve velmi nebezpečnou šelmu, s dětmi to rozhodně umí.

Po příchodu z porodnice proto Lisa malého Jacksona Hulkovi představila – a respekt budící „obludka“ se rázem proměnila v pečující chůvu.

Ostatně Hulk je na děti zvyklý, vyrůstal s ním i starší syn Grennanových, který si z pitbula neváhá dělat koníčka či podložku na válení ani dnes.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat