Vychytávky pro miminka, které ocení i dospělí

Dětský olejíček, vlhčené ubrousky pro dětskou pokožku, pudr nebo třeba krém na bradavky vyčerpané kojením… Tyto a další produkty, které nesou nálepku „miminkovské“, se vám budou hodit i v situacích, kdy byste to nečekali.

Dětské vlhčené ubrousky

Nejen dětská pokožka je ocení! Potřebujete odstranit zbytky make-upu nebo před odchodem do práce rychle přeleštit botky? Ano, i na to se vám budou hodit! A to nemluvíme o spoustě dalších příležitostí, jako jsou špinavé ruce z autobusu, nevábně vyhlížející sedátko veřejné toalety, kečup z párku v rohlíku na bundě…

Dětský krém na opalování

Máte extrémně citlivou pokožku obličeje, takže najít krém s ochranným UV faktorem, který by vám vyhovoval, je nadlidský úkol? Pak se svěřte do péče tomu dětskému. Obsahuje minimum chemikálií a je velmi šetrný k pleti.

Dětský pudr

Jen co nastanou horka, budete ho milovat. Části těla, jež se potí a třou o sebe, dokáží totiž pěkně potrápit (svědivá vyrážka je to nejmenší). Ovšem když je „přepudrujete“, bude po problému.

Krém na bradavky

Už nekojíte, ale krém či balzám vám ještě zbyl? Byla by škoda ho jen tak vyhodit! On totiž nepečuje jen o bradavky, ale pomůže také rozpraskaným rtům či patám a suchým loktům.

Dětské mýdlo

Je navrženo tak, aby co nejméně vysušovalo jemnou dětskou pokožku. Ostatně takový přístup si vaše kůže také zaslouží, co říkáte? Většinu dětských mýdel či gelů se nemusíte bát používat ani na obličej.

Krém proti opruzeninám

S dětským zadečkem dokáže divy, ovšem dost byste ho podcenili, pokud byste si mysleli, že to je jediné, k čemu se hodí. Trápí vás po holení podrážděná pokožka? Ano, hádáte správně. Zklidněte ji krémem proti opruzeninám.

Dětský olej

Nejen na vlastní pokožku ho můžete použít. Dětský olej toho umí víc! Vrátí lesk dřevěnému nábytku, ale můžete s jeho pomocí naleštit i nerezové povrchy (poté, co je nejprve umyjete vodou s čisticím prostředkem).

Dětský šampon

Ano, můžete si v něm klidně umýt vlasy. Ale pokud máte například velmi jemný svetr (třeba z vlny či kašmíru), můžete tento šampon použít jako dokonalý prací prostředek. A co víc, skvěle vyčistí i vaše štětce na make-up!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:35
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:32
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:31

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat