Komentáře k článku

glady 17.04.2017

nemyslím si, že to má obecnou platnost ;-);-);-)

Petra 17.04.2017

Prvorozeny preferovany matkou, nejmladsi sestra otcem. Ja byla bita, ponizovana. Od vsech. Nejstarsi mne urazi a nejmladsi nechape comi vadi. Nejstarsi ma vzdelani, nic nedosahnul. Nejmladsi je ok. Ja nemam skolu, vydelam slusne. Nemam dluhy. Ziju stastny zivot, me dite chodi k mori, je chytre. uzivame si luxus. Rodina mne kritizuje a rada by mne mnela na oslavach a stykala jse, pokazde mne urazi a napada. Takze nemam zajem. Vse je o rodicich. Kdyz jsou zlo, plodi zlo. Omluva za cestinu, jsem cizinka.

Veru Petra 17.04.2017

Ahoj Petro, to je smutné. Mám Také tři děti, syny 3,4 a 6let. Jednou jsem od babičky, která byla také prostřední dítě slyšela, že také doma byla ta nejméně oceněná a docela jsem se toho lekla, protože nechci aby se mé prostřední dítě cítilo špatně. Miluju svého syna! Je pro mě všechno a je jedno, jestli přišel na svět první poslední.. pátý....Přečetla jsem si knihu sourozenecké konstelace a pomohlo mi to. Stále se snažím být ke všem dětem spravedlivá a i s manželem se snažíme aby všechny děti byli šťastné, aby nás měli chvíli jen pro sebe. Prostřední dítě je v nevýhodě...to nemůže nikdo popřít. Je mi vás líto , na druhou stranu asi je důležité, že jste v životě spokojená. Vaši Vás mají určitě rádi i když se k Vám nechovají hezky.

dasika 17.04.2017

jen by mě zajímalo jak se to bere, když máte staršího bráchu o 2roky, ale pak mladší sestru o téměř 13.let. Zda klasicky, ze jsem prostřední a nebo pro větší věkový rozdíl jako mladší a sestra jako jedináček.

konatovka 17.04.2017

Mám dvě děti a každé je jiné povahy, ale jsou skvělí. Mají již své rodiny.;-)

Baba 17.04.2017

Tak nevím... jsem nejstarší ze 3 dětí a v našem věku už se můžem navzájem posuzovat (38 - 45 let) a v tomto článku se nenajdeme ani jedna!!! Bohužel. Možná?! Naši dva jedináčci by se částečně našli v odstavci určeném jim, ale možná vzhledem k jejich nízkému věku není ani to jisté. Za mě - článek k ničemu a o ničem. Je mi líto...

alva Baba 17.04.2017

jako všechny podobné články s průzkumem něčeho - o ničem a k ničemu

Deny 17.04.2017

No to byl článek - téměř všichni jsou nakonec úspěšní :-O

ZZ 17.04.2017

Jsem jediná holka, nejmladší ze čtyř sourozenců. Co se týče výchovy našich rodičů, všichni jsme měli ( a pořád máme i přes to, že každý máme již svou rodinu )stejná práva , ale i povinnosti.

Dragon 17.04.2017

Moji drazí sourozenci mi neudělali nic dobrého. Být jedináček, co by mi chybělo.

vivi11 17.04.2017

jsem jedináček:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat