Snaha o dítě. Pomůže feng-šuej?

26.05.2017 | Děti a rodina

Co kdyby vám někdo řekl, že díky velmi prostému rituálu můžete otěhotnět? K ruce si připravte osm zrnek rýže a dětské oblečení. Opravdu to zabírá?

Podle českých gynekologů přibývá žen, které nemohou otěhotnět. Co rok, to minimálně 15 procent párů, které se zoufale snaží o miminko. Toto číslo neustále narůstá, přičemž jedním z důvodů neúspěchu je údajně špatná životospráva, jež způsobuje mimo jiné zvýšenou hladinu testosteronu u žen.

Problém je i v tom, že se věk rodiček dávno přehoupnul přes třicítku, takže ordinace lékařů čím dál častěji zaplňují zoufalé ženy okolo 34 let. Co jim poradit, aby se konečně dočkaly vytouženého miminka? Prim hraje vyvážená strava, psychický klid, pohyb a dostatek kvalitního spánku. Proč si ale početí nepojistit i jinak, způsobem nám méně známým?

Dokonalý plán a psychologie prostoru

Feng-šuej jako staré čínské umění zabývající se vlivy prostředí soudí, že je důležité pro dítě připravit speciální místo či místnost a zařídit ji tak, jako byste už dítě čekali. To je zároveň i tip odbornice na feng-šuej Seleny Summers, na kterou se s vyjádřením díků obracejí desítky šťastných párů, které se dlouho snažily o miminko. Věřte, že i vy si tenhle „oplodňovací“ manuál, který uveřejnila ve své knize Feng-šuej prakticky a rychle, zamilujete.

Nejprve, pokud je to ve vašich silách, se snažte tento pokoj mít dál od hlavního vchodu, tedy spíše v zadní části bytu nebo domu. Jestli je v jeho blízkosti i vaše ložnice, o to lépe! (Obecně platí, že jednotlivé místnosti mají svou energii, o kterou je třeba různými způsoby pečovat.)

Proč je nutné myslet sluníčkově?

Potom nechte přes noc ve vchodu do obývacího pokoje, kuchyně či jiné místnosti, kterou pokládáte za takzvané srdce domova, osm zrnek rýže. Do oblasti Děti v obývacím pokoji dejte nějaký dětský obleček ve žluté nebo bílé barvě (této zóně podle mřížky pa-kua odpovídá střed stěny napravo ode dveří, které pokládáte za hlavní vchod do obývacího pokoje nebo kuchyně). Povzbudíte tím kosmické síly.

Co se týče oněch vyjmenovaných dvou barev oblečení, tuto tradici ctěte. Opravdu použijte pouze žluté či bílé, protože jenom tyto barvy harmonizují odpovídající oblast podle mřížky pa-kua, která je symbolem tisíciletého východního vědění.

Osvobození od domácích prací

V případě, že chcete přijít do jiného stavu, podle feng-šuej nesmíte uklízet prach pod postelí. Je tomu tak proto, že jakákoli aktivita ruší ducha nenarozeného dítěte, který se tam vznáší.

V případě otěhotnění platí i další pravidlo. Až do porodu se nikam nestěhujte, přináší to smůlu. A jak se chovat v situaci, kdy už miminko máte?

Jak již bylo řečeno, pokojíček mu zařiďte blízko své ložnice. Postýlka by měla být umístěná uprostřed stěny napravo ode dveří. Pokud se ale dveře nacházejí v krajní části zdi, tedy v zóně Přátelé a pomocníci, pak by byly příliš blízko u postýlky. V takovém případě postýlku odstěhujte dál ode dveří tak, aby za hlavou dítěte byla raději zeď než oslabující okno.

Trápí vás nedostatek sebevědomí, máte pocit, že vaše tělo není takové, jaké byste si představovali, bojujete neúspěšně s některými problematickými partiemi? Jste nešťastní v partnerství, v sexu, máte pocit, že jste na světě úplně sami a nikdo vám nerozumí?

Pak právě vám je určena poradna Enja, kde vám přední čeští odborníci pomohou najít odpovědi na otázky a potíže, které vás trápí.

Položte svůj dotaz Enje již dnes!






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat