Křehká dětská imunita. Jak ji posílit?

17.11.2017 | Děti a rodina

S podzimem nastupují naše děti do školek a škol a jsou tak v plné síle vystaveny nejrůznějším chřipkovým epidemiím a dalším onemocněním, která se dětským kolektivem rychle a snadno šíří. Proto je nutné dlouhodobě a účinně posilovat imunitu našich nejmenších. Jak?

Od stravy až po spánek


Dětskou imunitu můžete posílit i vhodně zvoleným doplňkem stravy. Takovým je Immune Akut sirup.

Zařaďte do jídelníčku dětí více ovoce a zeleniny – mrkev, zelené fazolky, pomeranče, jahody – ty všechny obsahují látky stimulující imunitu, jakými jsou vitamin C a karotenoidy. Tyto složky dokážou v těle zvýšit produkci bílých krvinek, které se podílejí na obraně proti infekcím. Látky obsažené v ovoci a zelenině mohou pomoci chránit i před závažnými onemocněními, jako je např. rakovina a srdeční nemoci v dospělosti.

Doporučené množství ovoce a zeleniny je pro děti 5 porcí denně, přičemž jedna porce představuje pro batolata 2 polévkové lžíce a pro starší děti 1 a 1/4 šálku.

Nepodceňujte ani spánek. Studie u dětských i dospělých pacientů ukazují, že nedostatek spánku vede u člověka k větší náchylnosti k onemocněním. A kolik spánku děti potřebují? Novorozenec může prospat až 18 hodin denně, pro batolata je ideální délka spánku 12 až 13 hodin a pro předškoláky je ideální spánek trvající 10 hodin. Pokud vaše děti nejsou zvyklé spát přes den, zkuste je k nočnímu spánku ukládat dříve.

Dnešní děti mají poměrně málo pohybují, což je velká škoda. Cvičení zvyšuje počet buněk bojujících v těle s infekcí. Zařaďte proto do života pravidelný každodenní pohyb dětí i svůj. Vhodné aktivity, které mohou vás i vaše děti bavit, jsou procházky, cyklistika, výlety do hor, in-line bruslení a další.

Přírodní pomoc z lahvičky

Řada rodičů spoléhá při budování silné dětské imunity také na doplňky stravy určené pro nejmenší. Takovým je i Immune Akut sirup, který obsahuje přírodní vitamin C, nukleotidy, zinek a bez černý. Tato kombinace výrazně pozitivně ovlivňuje imunitu dětí. Přesvědčit se o tom mohly i naše testerky a jejich nejmenší. Jak byly spokojené?

Sirup dorazil ve chvíli, kdy jsme najeli na tradiční podzimní kolotoč školka-škola-virózy-nachlazení. Prostě taková klasika. Hned jsem podle návodu nasadila sirup a přišlo mi,, že dětem pomohl v rychlejším uzdravování. Rýma se nám sice pořád ještě vrací, ale té se stejně do března nezbavíme. Zkusíme sirup používat dál. Líbí se mi, že není chemický, napsala testerka vladimira.svit.


Přírodní složení, příjemná chuť a především účinek. I proto měl Immune Akut sirup u našich testerek a jejich dětí úspěch.

Dětem sirup velmi chutnal. Prvně jsem ho zkusili asi třetí den poté, co se objevilo u syna nachlazení, a musím říct, že během dvou dnů bylo viditelné zlepšení a celkově rychlejší průběh virózy než bývá jindy. Sirup jsem poté nasadila i u dcery jako prevenci a po celou dobu užívání byly děti v pohodě a bez nachlazení. Za sebe tedy sirup určitě doporučuji, přidala se testerka iereena.

„Je výborný a já jen a jen chválím. Nejenže svou funkci skvěle plní při prvním náznaku nachlazení, ale co je ještě lepší, že mým dětem velice chutná a na rozdíl od jiných sirupů u tohoto vůbec neprotestují a vždy danou dávku s radostí polknou. Immune Akut nesmí chybět v naší lékárničce, jako prevence je skvělý,“ popsala testerka bogape.

„Sirup dávám synovi už asi 3 týdny, resp. od té doby, co nám dorazil k testování. Má příjemnou chuť (moc mu chutná) i vůni (žádné uměle navoněné). Složení je přírodní, což jako matka velice oceňuji. Snažíme se doma preferovat alternativní léčbu, takže tento sirup nám vyhovuje. Občas malý vypadá, jako by se chtělo rozjet nachlazení, ale zatím drží zda je to užíváním sirupu či jeho imunitou jako takovou, nedokážu posoudit, ale po jeho předchozích nachlazeních bych se přikláněla k pozitivnímu účinku sirup Immune Akut. Užívá 1x denně 5 ml takže jako prevenci. Osobně chválím i to, že po otevření se má spotřebovat do 30 dnů. Někomu se to může zdát málo, ale pro mne to znamená, že tam není žádná další zbytečná chemie, která by byla dobrá jen k tomu, že by prodlužovala trvanlivost, ale vůbec by nepomáhala zdraví,“ chválila testerka amarie.

Na hodnocení ostatních testerek se můžete podívat ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat