Komentáře k článku

Amanita Pantherina 20.03.2018

Myslím si, že je to nesmysl. Proč by z malé růžové princezny nemohla vyrůst úspěšná sebevědomá žena. Většina holčiček růžovou barvu s přibývajícím věkem opustí, nebo alespoň omezí.

glady 20.03.2018

i holčičce sluší modrá a chlapečkovi růžová...nemám ráda škatulkování

Libor 20.03.2018

Při vši úctě k autorovi jakožto člověku - přestaňte s těmito genderovými nesmysly, potažmo takovými články, ve kterých se, obrazně řečeno, snažíte dokázat, že 2+2 nejsou 4! Máme 4 děti. Holka, kluk, holka, kluk. Nijak jsme je neovlivňovali ani co se barev nebo hraček týče. Všichni se tak nějak "přirozeně" projevovali. Holky ale chtěly být vždy princezny, hrály si s panenkami, měly rády růžovou. Kluci zase růžovou nemusí a hráli si na bojovníky nebo s autama. A pokud to takto funguje podobně u drtivé většiny lidí na zeměkouli, tak to tak prostě je a je to přirozené. Děkuji za pozornost...

Tereza Libor 20.03.2018

O tomhle se s Vámi nikdo nehádá. Pokud si Vaše děti samy takhle vybraly, máte o něco lehčí výchovu. Spíš by mě zajímalo, jak byste Vy nesla, kdyby Váš syn chtěl nosit růžovou a hrát si s panenkami, případně v pozdějším věku chtěl zkoušet třeba sukně a make-up? Byla byste tak otevřená a nechala ho "si přirozeně vybrat co má rád" nebo byste mu to zakazovala a nutila ho do stereotypní mužské genderové role? A o tom prosím, je ten článek.

Hanyna 20.03.2018

Holčička klidně může mít modré oblečení, ale chlapečka do růžové oblékat nebudu*1*

Lenka 20.03.2018

Já myslela že je dnes v módě genderová neutralita. Já nikam sve děti neskatulkuju a světe div se dcera chce být za princeznu a syn je typický kluk.

Barbarosi 20.03.2018

Mam dceru a nenosi jen ruzovou, ale i sedou,hnedou... Nejednou jsem jiz slysela, to je chlapecek?? 😐😐

konatovka 20.03.2018

Mám už dospělé děti a těm bych nikdy nemluvila do výběru oblečení, oblékají se moc hezky, podle příležitostí.;-)

Soňa 20.03.2018

No bóže, syn donosil nějaké růžové věci po starší dceři a nic se mu nestalo. Stejně tak dcera donosila modré oblečení po synovci. Vždyť u mimina to udělá stejnou službu. Dcera si dokázala pohrát i s kusem větve, nebo s kamením. Syn auto nikdy nechtěl. Vždy chtěl plyšáka a pak jim doma stavěl domečky. A taky se nebojím, že z něj vyroste gay. A konec konců, i kdyby. Taky z okna neskočím, jsou i horší věci.

Kiki 20.03.2018

Mám ráda růžovou. Asi tři kusy sytě růžove vlastním....vlastním i jiné barvy. Vyrostla jsem za totače kdy jsme měli všichni hnědé punčochy a modré tepláky na gumu. Fuk jestli holka nebo kluk. Myslím že jsme všichni naprosto normální a oblekame se do barev co nám lichoti

honzik 21.03.2018

pamatuji jak jsem nosila bratrovi šponovky a poklopcem, to byla hanba

helus 21.03.2018

Dětem jsem dávala svobodu při výběru oblečení.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat