Komentáře k článku

Než šla dcera do školky, tak s ovocem a zeleninou neměla problém ( možná nejedla syrový celer a pálivější ředkvičky ), ale teď už si vybírá a hlavně se ohrazuje tím, že děti to také nejedí, tak proč by to jedla ona..

Jura 26.04.2018

Se zeleninou se doma trochu válčí obvzlášť v polévce, snad to dožene ovoce s kterým nejni problém, naopak uhlídat aby se netrhaly ještě nezralá jablka je fuška. Osobně docela můžu strouhanou mrkev s citronem a to je hned zájem i u dětí tak to děláme stylem že mi jako ujídají na tajno a hned jim víc chutná.

honzik 24.04.2018

neměla jsem problém, hlavně měly rády syrovou zeleninu

Lendaben 24.04.2018

Já měla s jedním problém, že vůbec zeleninu nechtěl syrovou, musela jsem ji dusit nebo napařovat

Linda15 24.04.2018

Děti dělají jen to, co vidí u rodičů. Když tedy rodiče normalne jedí vše, tak dítě nebere zeleninu jako neco divného. Stejně tak je to třeba se čtením knih.

nea 24.04.2018

Je to o zvyku. Já dětem dávala zeleninu od malinka, zvykly si ji jíst a jedí ji stále.

glady 23.04.2018

dcera jedla zeleninu i ovoce od malička a ráda

Amanita Pantherina 23.04.2018

U nás se jí skoro všechno. Já nemusím kuřecí játra, muž rýžový nákyp a syn neměl rád houbovou smaženici. Tak to nevařím, bez rýžového nákypu se obejdu, muž by si mohl dát játra na oběd v práci, ale stejně si nedá, kluk je už samostatný. Hrůza ty rodiny, kde není nikdo nic normálního, ale všichni jedí mekáč. Nasekat na zadek i těm rodičům.

Linda15 Amanita Pantherina 24.04.2018

Souhlasím. Pak se ostatně není co divit, že je obezita v dětském věku takovým problémem.

konatovka 23.04.2018

Mám už odrostlé děti, když byly malé tak zeleninu měly docela rády.;-)

helus 23.04.2018

Moje děti když byly malé měly moc rádi zeleninu.Chodily si sami pro ni na zahrádku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat