Komentáře k článku

helus 23.04.2018

Moje děti když byly malé měly moc rádi zeleninu.Chodily si sami pro ni na zahrádku.

konatovka 23.04.2018

Mám už odrostlé děti, když byly malé tak zeleninu měly docela rády.;-)

Amanita Pantherina 23.04.2018

U nás se jí skoro všechno. Já nemusím kuřecí játra, muž rýžový nákyp a syn neměl rád houbovou smaženici. Tak to nevařím, bez rýžového nákypu se obejdu, muž by si mohl dát játra na oběd v práci, ale stejně si nedá, kluk je už samostatný. Hrůza ty rodiny, kde není nikdo nic normálního, ale všichni jedí mekáč. Nasekat na zadek i těm rodičům.

Linda15 Amanita Pantherina 24.04.2018

Souhlasím. Pak se ostatně není co divit, že je obezita v dětském věku takovým problémem.

glady 23.04.2018

dcera jedla zeleninu i ovoce od malička a ráda

nea 24.04.2018

Je to o zvyku. Já dětem dávala zeleninu od malinka, zvykly si ji jíst a jedí ji stále.

Linda15 24.04.2018

Děti dělají jen to, co vidí u rodičů. Když tedy rodiče normalne jedí vše, tak dítě nebere zeleninu jako neco divného. Stejně tak je to třeba se čtením knih.

Lendaben 24.04.2018

Já měla s jedním problém, že vůbec zeleninu nechtěl syrovou, musela jsem ji dusit nebo napařovat

honzik 24.04.2018

neměla jsem problém, hlavně měly rády syrovou zeleninu

Jura 26.04.2018

Se zeleninou se doma trochu válčí obvzlášť v polévce, snad to dožene ovoce s kterým nejni problém, naopak uhlídat aby se netrhaly ještě nezralá jablka je fuška. Osobně docela můžu strouhanou mrkev s citronem a to je hned zájem i u dětí tak to děláme stylem že mi jako ujídají na tajno a hned jim víc chutná.

Než šla dcera do školky, tak s ovocem a zeleninou neměla problém ( možná nejedla syrový celer a pálivější ředkvičky ), ale teď už si vybírá a hlavně se ohrazuje tím, že děti to také nejedí, tak proč by to jedla ona..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat